Lokaal lezersnieuws

Geslaagd Paulusconcert

Een grote groep luisteraars genoot dinsdag 23 juli in de Baarnse Pauluskerk van het eerste ‘echte’ concert van Maartje Toet met haar saxofoon. Ze speelde 15 kleine muziekstukken van diverse componisten. Tussen de blokjes muziek door vertelde ze hier steeds iets over.

FC Utrecht presenteert spelers op open dag

Uit de wijde omgeving stroomden supporters naar de Galgenwaard alwaar hun FC een open dag hield. Eerst de spelerspresentatie op het veld in het mooie rode stadion en daarna handtekeningen scoren op het plein in en om de tenten van de sponsoren.

Baarnse Saxofoniste Maartje Toet in Paulusconcert

Dinsdag 23 juli om 12:30 uur speelt de Baarnse saxofoniste Maartje Toet in het wekelijkse Lunchconcert in de Pauluskerk in Baarn.

Heerlijke afsluiting van het jaar op de Waterink.

Op donderdagmiddag 18 juli hebben we het schooljaar op de Waterinkschool heerlijk afgesloten. Door alle ouders van de school werd er iets lekkers aangeleverd voor de lunch. Dat werd een geweldig lekkere maaltijd met gerechten uit alle windstreken. Er werd op het plein gesmuld!

Paulusconcerten

Het duo Pageluza (Paulien v.d.Werff en Gert de Vries) liet dinsdag 16 juli in de Baarnse Pauluskerk hun luisteraars genieten van mooie zang en gitaarmuziek. 
Na het enthousiaste applaus werd op verzoek van het publiek het lied "Ständchen" van Franz Schubert nog een keer uitgevoerd.

Verkeersplan Soest-Zuid: 'Vaart achter plannen Foekenlaan en de Bartolottilaan'

Afgelopen donderdag 11 juli kwam het verkeersplan Soest-Zuid aan de orde op de Besluitvormende Raadsvergadering. 

Deelnemers gezocht voor knieartrose-onderzoek

Amsterdam – Voor een onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam worden deelnemers gezocht met knieartrose. 55 fysiotherapiepraktijken uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht zetten zich in om de fysiotherapiebehandeling bij mensen met knieartrose te verbeteren.

Asociaal smartphonegedrag ouders vorm van verwaarlozing

9 op de 10 Nederlanders vindt het asociaal als ouders meer met hun mobiel bezig zijn dan met hun kinderen. 8 op de 10 vindt het zelfs een vorm van verwaarlozing. Toch geven ouders eerlijk toe zichzelf er weleens op te betrappen. 

Kinderen een iijsje, juf Geke in de bloemetjes

Geke Vellema, intern begeleider van de Da Costaschool, neemt vandaag afscheid na 33 jaar werken voor Stichting PCBO Baarn -Soest. Zij zet haar loopbaan voort in Almere. De kinderen worden door haar allemaal getrakteerd op een ijsje.

 

Afscheid van de Da Costaschool

Na 33 jaar neemt Geke Vellema afscheid als intern begeleider van Stichting PCBO Baarn - Soest. Geke startte in 1992 als leerkracht op de Da Costaschool en begeleidde gedurende deze jaren vele leerkrachten, kinderen en hun ouders. Geke zet haar loopbaan voort in Almere.

Pagina's