Lokaal lezersnieuws

De 21ste Samen100 Bridgedrive van de KBO

21ste keer SAMEN100 BRIDGEDRIVE in de Klarinet te Soest op 20 januari 2019 

Na een welkomstwoord van de voorzitter, de heer Stoop, ging deze populaire Bridgedrive SAMEN100 van de KBO Soest/Soesterberg/Baarn voor  de  21ste keer van start.

Een frisse wind op de woningmarkt in Soest

Soest opgelet: er is een nieuwe speler op de woningmarkt. Makelaar Raymond Foeken (32) is vastberaden om het vertrouwen van zijn dorp te winnen.

Thé-Chantant in het Fluor poppodium met Swing Close

“If Music Be The Food Of Love” zette Henry Purcell in de 17e eeuw met verheven tonen de nog veel oudere woorden van Shakespeare (de Bard) op muziek. Later in de 20e eeuw schlagerde Ria Valk uitgelaten: “De Liefde Van De Man Gaat Door De Maag”.

Drukke en gezellige doemiddag Waldheim-mavo

Woensdag 16 januari 2019 bezochten vele basisschoolleerlingen uit de regio de doemiddag op de Waldheim-mavo in Baarn om een middag creatief en actief bezig te zijn. De doemiddag was daarmee ook dit jaar weer een succes.
 

Schrijvers Soester Natuurbad komen met tweede boek

Soester Uitgaansleven centraal in reeks: ‘Toen wij nog jong waren…!’

Peter Lusse is verliefd op Opera

Peter Lusse, bekend van ‘Vrienden voor het Leven’ op tv, is verliefd geworden. Op opera. Die liefde dreef hem in de armen van sopraan Selma Harkink en pianist Frans van Tuijl en zo ontstond het Trio Particolare: drie mensen die hun liefde voor klassieke zang dolgraag willen delen.

Rokers gezocht die willen stoppen met roken voor onderzoek van de UvA

AMSTERDAM – Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hebben een programma ontwikkeld om rokers te helpen om te stoppen met roken. Met deze online tool krijgen rokers advies op maat om zo hun kans op een succesvolle stoppoging te vergroten.

in liefdevolle herinnering

19-01-1989                                         19-01-2019

Mw. C.W . Priegelaar.

Ook na 30 jaar iser het gemis en nog altijd bent U iedere dag

Ferliyan Palimbong wint Lekkerste Hamburgermenu bij Horecava Amsterdam

Ferliyan Palimbong, sinds 1999 woonachtig in Soest, is de winnaar geworden van het Lekkerste Hamburgermenu bij de Horecava in Amsterdam. Een knappe prestatie, aangezien hij er ook vorig jaar met de winst van door ging. Ferliyan Palimbong won de wedstrijd overtuigend.

Opening expositie 44 jaar Narre Knollen in museum Oud Soest

Zaterdag 12 januari 2019 opende Prinses Miranda I met Dhr. Cees Vos van Museum Oud Soest een kleinschalige expositie van 44 jaar Narre Knollen.

Pagina's