Lokaal lezersnieuws

Nederland Schoon actie rond Albert Cuyplaan

Zaterdag 23 maart deden leden van de Ichthuskerk en buurtbewoners mee aan de Nederland Schoondag. Ruim 10 vrijwilligers trokken de buurt door rond de Albert Cuyplaan. Hoewel het nergens een bende was, werden toch flink wat vuilniszakken met zwerfadval gevuld.

Albert Heijn Soestdijk ondergaat volledige metamorfose

Albert Heijn Soestdijk sluit zaterdag 23 maart om 16.00 uur tijdelijk de deuren voor de laatste fase van een ingrijpende verbouwing. De winkel krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten.

Ontwerp van Veerle Stukker wordt basis voor Mondriaan-tableau

SOEST – In een vol klaslokaal van basisschool De Wegwijzer is de spanning te snijden. Op een tafel liggen vier Mondriaanstukken, gemaakt door vier leerlingen van de school.

Speciaal spreekuur voor kinderen met het vermoeden van ADHD

Maakt u zich zorgen of uw kind misschien ADHD heeft? Vanaf 1 april 2019 kunt u terecht op een speciaal spreekuur voor kinderen met het vermoeden van ADHD.

NL-Doet zorgt voor nog meer Groen op De Eemhorst

Ondanks het natte weer wisten familieleden van bewoners, het klusteam van Kwintes  uit Amersfoort, vrijwilligers uit de omgeving en de wethouder van Sociaal Domein mw. van Aalst-Veldman , flink de handen uit de mouwen te steken.
 

Il Convito met Beethoven in Baarnse Paaskerk

Zaterdagavond 30 maart 2019, aanvang 20.15 uur, concerteert op uitnodiging van de stichting Kunst & Cultuur Baarn het Franse ensemble Il Convito in de aan de Oude Utrechtseweg 4 in Baarn gelegen Paaskerk.

Ouderavond Griftland College: Hoe blijft een leerling digitaal veilig?

Het Griftland College doet veel aan ouderparticipatie. De ouderraad van de school organiseert jaarlijks een thema-avond waarbij een actueel onderwerp wordt behandeld dat ouders, jongeren en de school raakt. Afgelopen donderdagavond stond ‘digitale veiligheid’ op de agenda.

Herenboeren lopen zich warm

Op zaterdag 16 maart kwamen de aspirant-leden van Herenboeren Soest e.o. bij elkaar. Dat gebeurde in De Wijnboerderij aan de Hooiweg in Soest.

Stichting Leergeld Soest heeft nieuwe coördinator

Nieuwe coördinator Stichting Leergeld Soest/Baarn

Pagina's