Lokaal lezersnieuws

Olympisch badminton team de lamme shuttle toe aan een nieuwe uitdaging? Gilde Soest volksspelen vereert met hun aanwezigheid. 

Wie hebben er niet genoten van dit badminton dames team tijdens de olympische spelen? Dit team onder leiding van coach Jennifer van Soest belooft olympische goud en spektakel.

Lunchconcerten in Baarnse Pauluskerk

Deze zomer vult de Baarnse Pauluskerk zich elke dinsdag om 12:30 uur met  muziekminnend publiek uit Baarn en omstreken, dat komt genieten van de lunchconcerten. Het aanbod is dan ook heel gevarieerd en wordt – afgaande op de reacties – erg gewaardeerd.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Soester sporters grijpen naast grote subsidiepot als het aan GGS ligt.

Komkommertijd of niet, feit is dat het NOC*NSF vorige week met een BERICHT naar buiten kwam over subsidie voor sportaccommodaties.

Ouderenzorg en mantelzorg in de regio op een hoger plan door samenwerking!

Leven zoals u dat wilt! Zo lang mogelijk, veilig en met plezier zelfstandig thuis wonen. Dat is het motto van Leef3 en Saar aan Huis, om die reden werd vorige week het contract getekend tussen Jan Jans, Manager bij Leef3 en Angelique Abbring Vestigingsmanager bij Saar aan Huis regio Eemland.

Krimpgemeente Soest 

Weet U het al ?  Soest krimpt.   En dat komt niet omdat er steeds meer ouderen komen die kleiner worden naarmate ze ouder worden maar omdat er meer mensen vertrekken uit Soest dan er bij komen.  Willen we dat ?  Wat mij betreft niet.

Beklim deze zomer de toren van de Oude Kerk

Heb je altijd al eens Soest 'van boven' willen zien? Tijdens de zomeropenstelling kan je bij helder weer de toren van de Oude Kerk beklimmen o.l.v. gids Frans Hoogeweg.

Lunchconcert Pauluskerk

In het lunchconcert op dinsdag, 31 juli om 12:30 uur in de Baarnse Pauluskerk speelt Tommy van Doorn muziek voor harmonium, geschreven in de bloeitijd van het harmonium. Tommy van Doorn is actief als uitvoerend musicus op orgel, harmonium, beiaard, en als docent. 

Patrizia Galli gaat dagelijks met streetmaster zwerfvuil te lijf

SOEST - Is het gedrevenheid of is het oog voor het kleine? Of is het misschien een liefhebberij? Patrizia Galli gaat er dagelijks op uit met de fiets. In haar fietstas een kartonnen doos en een streetmaster (dat is een mechanische grijparm), handschoenen en een vuilniszak. 

Pagina's