Deel je nieuws

Fusie Stichting Meerkring en Stichting Speciaal Onderwijs Amersfoort e.o.

Stichting Speciaal Onderwijs Amersfoort e.o. (SSOA) en Stichting Meerkring hebben besloten in de loop van 2020 officieel te gaan fuseren.

Fusie Stichting Meerkring en Stichting Speciaal Onderwijs Amersfoort e.o.

Stichting Speciaal Onderwijs Amersfoort e.o. (SSOA) en Stichting Meerkring hebben besloten in de loop van 2020 officieel te gaan fuseren.

Tuinvogeltelling bij Veenweide

Elk jaar houdt Vogelbescherming Nederland weer de Nationale Tuinvogeltelling. In heel Nederland tellen dat weekend tienduizenden mensen de vogels in hun tuin. De telling toont bijvoorbeeld aan dat tuinen echt van levensbelang zijn voor de overleving van vogels in de winter.

Tentoonstelling 'Deur dicht, licht uit'

Jonge kinderen kunnen van 15 januari tot 25 maart elke woensdag van 13.30-15.30 uur bij Balans, kinderboerderij de Veenweide op een leuke, interactieve manier kennismaken met afvalscheiding, besparing van water, energie en voedsel.

Hoe blijf ik als mantelzorger overeind?

Mijn ‘bordje vol’ en ook goed voor mezelf zorgen. Hoe doe ik dat? Themamiddag van Mantelzorg Café Soest op 5 februari 2020

Carla de Boer en Nel van Breukelen winnen Samen100 bridgedrive

Begin november 2019 kwamen de inschrijvingen al binnen voor de jaarlijkse KBO SAMEN100Bridgedrive en binnen. De ervaring leert ons dat er voor deze gezellige bridgedrive voldoende belangstelling bestaat uit de regio en binnen enkele dagen was het maximum van 60 bridgeparen al bereikt.

Heel veel gebruikte brillen voor Tanzania ingeleverd bij Ton de Groenteman

Met veel plezier heb ik heel veel brillen in ontvangst mogen nemen, die met grote getalen zijn ingeleverd bij Ton de Groenteman. Ik wil namens de mensen in Tanzania en stichting-matamba iedereen die brillen heeft gebracht bij Ton, heel erg bedanken.

Tweede plek behaald door The Beatkids

Afgelopen zondag mochten alle demoteams van dansschool M-BEAT stralen in het schaffelaar theater in Barneveld. Het wedstrijd seizoen voor de dansschool ging daarmee van start.

Robokids: Bouw een raket

Bibliotheek Idea organiseert in de voorjaarsvakantie de Robokids workshop Bouw een raket in Soest voor kinderen van 8 t/m 14 jaar.

Internationale vrouwendag 2020

Op 8 maart 2020 is er wederom aandacht voor Internationale Vrouwendag voor alle vrouwen uit Soest en Soesterberg. Het landelijke thema voor Internationale Vrouwendag gaat over vrijheid. Daar sluiten de initiatiefneemsters zich graag bij aan.

Pagina's