Deel je nieuws

La Vuelta Holanda Bijeenkomst in de Proloog, Amerongen

In De Proloog in Amerongen wordt op maandagavond 30 september een bijeenkomst gehouden over La Vuelta Holanda.

bent u geschikt voor groepswonen

Is groepswonen een commune? Nee, een commune is het zeker niet. Het is wel een soms gehoorde reactie als je over groepswonen van ouderen praat. Het gaat verder dan alleen huisvesting. Het vraagt om een andere instelling.

Instuif

Drankje, hapje & gezelligheid voor huidige en eventueel toekomstige bewoners. De kans om te kijken if groepswonen iets voor u is. Leeftijd aanmelding 50 tot 70 jaar. Kom gezellig langs voor meer informatie. Ook te volgen op Facebook.

Estafettemeiden negende van Nederland

Afgelopen zondag stond in Eindhoven de NK estafette op het programma. In het Pieter van den Hoogenband zwemstadion kwamen de beste clubteams per leeftijdscategorie aan de start.

Soester pupillen AV Pijnenburg doen goede zaken in finale baanwedstrijd

Zaterdag was de finale van de baancompetitie van de regio Flevoland en Utrecht. Daar deden diverse pupillen aan mee van AV Pijnenburg. 

Bij de meisjes D pupillen won AV Pijnenburg als ploeg de 6e plaats. 

Écoutez steunt de Week tegen de Eenzaamheid

Van 1 t/m 8 oktober a.s. is het de Week tegen de Eenzaamheid. Écoutez, met vestigingen in Soest, Baarn en Bunschoten-Spakenburg, steunt dit initiatief met een gezellige koffietafel op dinsdagmiddag 1 oktober in de winkel in Baarn. Iedereen is welkom.

Ensemble Odyssee met concerten van Bach, Telemann, Graupner en Fasch in Baarnse Paaskerk

Voor liefhebbers van muziek Johann Sebastian Bach en zijn tijdgenoten Georg Philipp Telemann, Johann Friedrich Fasch en Christoph Graupner valt er komende zaterdagavond 5 oktober veel te genieten in de Baarnse Paaskerk.

Soester Streetmasters in actie tijdens Keep it Cleanday

SOEST - Elke derde vrijdag van september organiseert de landelijke stichting ‘Supporter van Schoon’, de Keep it Clean Day. Ook de Soester stichting Van Afval naar Grondstof (VAnG) slaat de handen ineen tegen zwerfafval. Vrijdag ging de Soester streetmastergroep de straten in.

Vogels om het huis

Roel Huizenga uit Huizen geeft als lid van de Vogelwerkgroep Gooi en Omstreken al vele jaren lezingen over vogels. Hoe herken je ze aan veren en zang?

Pannenkoeken eten in SWOS OC Soesterberg.

Een goede pannenkoek gaat er altijd in!! Senioren kunnen weer lekker komen smullen op zaterdag 28 september. Dan is er weer een pannenkoekeninloop in SWOS ontmoetingscentrum Soesterberg.

Pagina's