Deel je nieuws

Paulusconcerten

Het duo Pageluza (Paulien v.d.Werff en Gert de Vries) liet dinsdag 16 juli in de Baarnse Pauluskerk hun luisteraars genieten van mooie zang en gitaarmuziek. 
Na het enthousiaste applaus werd op verzoek van het publiek het lied "Ständchen" van Franz Schubert nog een keer uitgevoerd.

Verkeersplan Soest-Zuid: "Vaart achter de plannen om de Foekenlaan en de Bartolottilaan open te stellen.."

Afgelopen donderdag 11 juli kwam het verkeersplan Soest-Zuid aan de orde op de Besluitvormende Raadsvergadering. 

Deelnemers gezocht voor knieartrose-onderzoek

Amsterdam – Voor een onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam worden deelnemers gezocht met knieartrose. 55 fysiotherapiepraktijken uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht zetten zich in om de fysiotherapiebehandeling bij mensen met knieartrose te verbeteren.

Asociaal smartphonegedrag ouders vorm van verwaarlozing

9 op de 10 Nederlanders vindt het asociaal als ouders meer met hun mobiel bezig zijn dan met hun kinderen. 8 op de 10 vindt het zelfs een vorm van verwaarlozing. Toch geven ouders eerlijk toe zichzelf er weleens op te betrappen. 

Kinderen een iijsje, juf Geke in de bloemetjes

Geke Vellema, intern begeleider van de Da Costaschool, neemt vandaag afscheid na 33 jaar werken voor Stichting PCBO Baarn -Soest. Zij zet haar loopbaan voort in Almere. De kinderen worden door haar allemaal getrakteerd op een ijsje.

 

Afscheid van de Da Costaschool

Na 33 jaar neemt Geke Vellema afscheid als intern begeleider van Stichting PCBO Baarn - Soest. Geke startte in 1992 als leerkracht op de Da Costaschool en begeleidde gedurende deze jaren vele leerkrachten, kinderen en hun ouders. Geke zet haar loopbaan voort in Almere.

Bezuinigingen vanuit het Rijk

De #gemeenteraadsoest maakt zich grote zorgen over rekenmethodiek en bezuinigingen vanuit het #Rijk. Leidt tot grote tekorten. #Soest2002 diende samen met de andere partijen een motie in om dit bij de minister onder de aandacht te brengen. #bewaken #welzijninwonersSoest

Nieuwbouw Futurum aan Kerkplein vordert gestaag

SOEST - De bouw van het appartementencomplex Futurum Building in het centrum van Soest vordert gestaag. Vrijdag 12 juli was er een open dag. De toekomstige bewoners kwamen een kijkje nemen en deden een indruk op van hun nieuwe woning. 

Nieuwbouw Futurum aan Kerkplein vordert

SOEST - De bouw van het appartementencomplex Futurm Building in het centrum van Soest vordert gestaag. Vrijdag 12 juli was er een open dag. De toekomstige bewoners kwamen een kijkje nemen en deden een indruk op van hun nieuwe woning. 

Liederen uit de Romantiek in Paulusconcert

In het wekelijkse Lunchconcert op dinsdag 16 juli in de Baarnse Pauluskerk brengt het Duo Pageluza, bestaande uit Paulien van der Werff, sopraan en Gert de Vries, romantische gitaar, een programma met Liederen uit de Romantiek.

Pagina's