Deel je nieuws

Eerste hulp bij online overheidszaken

Heeft u uw donorcodicil al ingevuld, uw zorgpolis bekeken en vergeleken met andere polissen? Tegenwoordig moeten deze zaken grotendeels digitaal geregeld worden. Bij het Digitaal Café van Bibliotheek Idea en SeniorWeb staan vrijwilligers klaar om u hiermee te helpen.

 

Slotfeest Danscentrum Sepp

31 December sluit Danscentrum Sepp definitief zijn deuren. Daarom nodigen wij alle (oud)leerlingen van harte uit om met ons, swingend, met een drankje en een hoop gezelligheid, er nog één maal een geweldig feest van te maken.

Deelnemers gezocht voor knieartrose-onderzoek

Amsterdam – Voor een onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam worden deelnemers gezocht met knieartrose. Ruim 60 fysiotherapiepraktijken, waaronder verschillende in Soest, zetten zich in om de fysiotherapiebehandeling bij mensen met knieartrose te verbeteren.

Instuif - kennismaking

Zaterdag 30 november organiseert Groepswonen Ouderen Soest - Koningsdael wederom een instuif. U bent vanaf 16.00 uur van harte welkom. Het is DE gelegenheid om eens te kijken en te horen wat groepswonen nou precies inhoudt en of het iets voor u is. Koperwiek 56 in Soest. www.koningsdael.com

KNVB-directeur Jan Dirk van der Zee spreekt voor sponsors SO Soest

SOEST - KNVB-directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee was maandagavond te gast bij SO Soest. De voorzitter, zelf als voetbalvader langs de lijn bij vv Hooglanderveen, vertelde over de toekomst van het amateurvoetbal. Er gaat nog veel gebeuren.

Soestse wint coverwedstrijd Muze

De jury van het magazine Muze van de AvroTros vond de ingezonden cover van Nadja Willems ‘poëtisch en mysterieus’. Hiermee won Nadja de muze coverwedstrijd met als thema: onderweg. Een terechte winnaar volgens het juryrapport.

 

Lekker uit eten in Molenschot

Lekker eten in Molenschot!

Informatie avond SamenLoop voor Hoop Soest

Informatieavond over de SamenLoop voor Hoop Soest die op 15 en 16 mei 2020 zal plaats vinden op de Engh. SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen.

Schapen op de Lange Brinkweg

Zo maar een mooie koude vroege zondagmorgen wandelend met camera kom je dit prachtige tafereel tegen bij ideaal weer en licht....Soest op zijn mooist...

Minioren De Duinkikkers worden derde in teamwedstrijd

Op zondag hebben de minioren van De Duinkikkers zich opnieuw van haar beste kant laten zien. Tijdens de Regionale Minioren Club Meet, de teamwedstrijd voor de jongste groep zwemmers, kon het dertienkoppige team van de Soesters zich meten met hoofdklasseclubs VZC Veenendaal en ZPC Amersfoort. 

Pagina's