Lezersnieuws

Wielervereniging Tempo Soest organiseert toertocht

Op zaterdag 25 augustus 2018 organiseert wielervereniging Tempo Soest in het kader van de Gildefeesten ook dit jaar een prachtige toertocht met de treffende naam: Gildetocht. Onze Gildetocht start bij de Gildetent aan de

Boek Soester Natuurbad wordt tijdsdocument

SOEST - Lex Bergers en Peter Beijer kwamen woensdag bij elkaar om de inhoud van het boek over het Soester Natuurbad samen te stellen.

Zomertijd met Zomerhits

Vrijdag 20 juli is alweer de derde vrijdag van de maand ? en wat wil je dan meer dan een leuk LHBTI-caf? met een mooi terras, fijne mensen om je heen en muziek die speciaal voor deze avond is uitgezocht.

Medailleoogst voor zwemster Femke Hoppenbrouwer

SOEST - Zwemster Femke Hoppenbrouwer won vier medailles tijdens de vEYOF 2018 dat van 12 tot 16 juli in het Letlandse Riga gehouden werd.

Duffel wederom een prooi voor Combinatie Hornsvel/Krol

Voor de duivenmelkers van PV Soest stonden afgelopen weekend 2 wedstrijden op het programma. De eerste wedstrijd voor de jonge duiven uit het Belgische Duffel en een marathonvlucht uit het Zuid-Franse Orange.

Zestien teams al ingeschreven voor Drakenbootrace

SOEST - Met een stel vrienden een stevige krachtsinspanning leveren. Strijden op het scherpst van de snede. Een wedstrijd op het water in het natuurschoon van de Soester Eempolder. Wil je dat beleven? Volgens de organisatie een retorische vraag... Je MOET het beleven!

Stabat Mater in Lunchconcert Baarnse Pauluskerk

Dinsdag 17 juli om 12:30 uur staat er voor het lunchconcert in de Baarnse Pauluskerk het Stabat Mater van Pergolesi op het programma. Esther Kronenburg, sopraan, en Peter van Wolferen, countertenor, zingen dit beroemde werk.

Ondernemen met impact? Doe mee aan Move2Social!

Sociaal ondernemers uit de arbeidsmarktregio Amersfoort kunnen zich vanaf nu inschrijven voor mogelijke deelname aan het stimuleringsprogramma Move2Social Amersfoort.

Walk&Talk koffiepauze: Hoe vertel je een goed verhaal?

Bibberende knieën, klamme handen en dan ook nog eens je tekst vergeten… Iedereen die (soms voor het eerst) gaat presenteren, heeft er wel eens last van. Presenteren is echt niet zo moeilijk als de meeste mensen denken.

Open Imkerijdag op Het Gagelgat

Benieuwd naar het werk van een imker? Wil je weten hoe honing ontstaat? Of hoe bijen hun raten bouwen? In het weekend van 14 en 15 juli houden imkers op meer dan 230 locaties open huis.

Pagina's