Lezersnieuws

Lintje voor Inske den Dulk!

Inske den Dulk, (69) lange tijd inwoonster van Soest is afgelopen zaterdag geridderd door de loco burgemeester van de Haarlemmermeer de heer Tom Horn. Dit gebeurde tijdens het 20 jarig bestaan van de stichting Wings of Support.

Fietsverlichtingsactie Griftlandcollege

Actieve leden van de Fietsersbond Soest controleerden vrijdagochtend bij het Griftlandcollege de fietsverlichting van scholieren en docenten.Zij kregen hierbij hulp van wijkagent, congiërge en twee leerlingen.

Jeugdleden AV Pijnenburg veroveren podiumplekken bij eerste editie van de BAV zeven linden loop

Net de crosscompetitie vaan een dag eerder nog in de benen verschenen zondagmorgen 18 AV Pijnenburg pupillen aan de start van de eerste editie van de BAV zeven linden loop (voorheen BAV wintercup).

Code Oranje voor Soest

Code Oranje betekent toch Slecht Weer? Ja, maar voor Soest is het net andersom. Daar staat het voor Weer Slecht. Want vanuit Op Hees zag ik in juni dit jaar heel veel rook boven de Eng hangen. Iets verder nog, boven de weilanden achter de Birkstraat.

Gehavend miniorenteam De Duinkikkers naar verrassende derde plaats!!

Afgelopen zaterdag werd in Amersfoort de Regionale Minioren Club Meet op het programma. De teamwedstrijd voor minioren waarop de ploeg van De Duinkikkers de afgelopen jaren zo uitstekend gepresteerd heeft.

Hofhouding NARRE KNOLLEN 2018-2019

Persbericht SKV de Narre Knollen

 

Voor de Narre Knollen is het seizoen 2018-2019 een jubileumjaar

 

De Soester Karnavals Vereniging de Narre Knollen is opgericht op 11-11-1974..

Cross seizoen van start met zware run in Soest.

Zaterdag 10 november was de start van het cross seizoen in de bossen rondom de Soester Lange Duinen. Niet zomaar een opwarmertje maar gelijk een pittig parkoers met start en finish door de zandverstuivingen en tussentijds een geaccidenteerd rondje door het bos om “bij te komen”.

De eerste bundel Grinnericks is verschenen.

Begin november verscheen de eerste bundel Grinnericks. In deze hardcover pocketuitgave zijn 38 humoristische, geïllustreerde limericks verzameld.

Een Grinnerick is een taalkundige knipoog naar o.a. het leven en gedrag van mens en dier. 

Slogan Jay van Schoonhorst op RMN-vuilniswagens

SOEST - De VAnG-milieuprijs is een initiatief van de Stichting VAnG (Van Afval naar Grondstof) om scholieren bewust te maken van het belang van afvalscheiding. Twintig basisscholen in vijf verschillende gemeenten deden mee.

Gemeentebelangen Groen Valencia

De dag waarvan je wist dat hij zou gaan komen….  Vrijdag 9 november 2018..  Het werd me 8 november ingefluisterd door een vrolijke spanjaard en ja hoor hij kreeg gelijk…  Vrijdag 9 november een prachtige dag en stralend blauwe lucht in het mooie Valencia.

Pagina's