Lezersnieuws

Mooie opbrengst Collecte Rode Kruis Baarn/Soest

De onlangs gehouden collecte van het Rode Kruis afdeling Baarn/Soest heeft het mooie bedrag van in totaal €3.641,33 opgebracht. In Soest werd €1595.58 opgehaald, in Soesterberg €565,58 en de Baarnse bevolking deed €1.480,17 in de bussen.

Bach in Lunchconcert Baarnse Pauluskerk 

Dinsdag 24 juli om 12:30 uur is weer een lunchconcert in de Pauluskerk op de Brink in Baarn. Voor deze lunchconcerten worden alle muziekliefhebbers uit Baarn en omstreken van harte uitgenodigd.

Wielervereniging Tempo Soest organiseert toertocht

Op zaterdag 25 augustus 2018 organiseert wielervereniging Tempo Soest in het kader van de Gildefeesten ook dit jaar een prachtige toertocht met de treffende naam: Gildetocht. Onze Gildetocht start bij de Gildetent aan de

Boek Soester Natuurbad wordt tijdsdocument

SOEST - Lex Bergers en Peter Beijer kwamen woensdag bij elkaar om de inhoud van het boek over het Soester Natuurbad samen te stellen.

Zomertijd met Zomerhits

Vrijdag 20 juli is alweer de derde vrijdag van de maand ? en wat wil je dan meer dan een leuk LHBTI-caf? met een mooi terras, fijne mensen om je heen en muziek die speciaal voor deze avond is uitgezocht.

Medailleoogst voor zwemster Femke Hoppenbrouwer

SOEST - Zwemster Femke Hoppenbrouwer won vier medailles tijdens de vEYOF 2018 dat van 12 tot 16 juli in het Letlandse Riga gehouden werd.

Duffel wederom een prooi voor Combinatie Hornsvel/Krol

Voor de duivenmelkers van PV Soest stonden afgelopen weekend 2 wedstrijden op het programma. De eerste wedstrijd voor de jonge duiven uit het Belgische Duffel en een marathonvlucht uit het Zuid-Franse Orange.

Zestien teams al ingeschreven voor Drakenbootrace

SOEST - Met een stel vrienden een stevige krachtsinspanning leveren. Strijden op het scherpst van de snede. Een wedstrijd op het water in het natuurschoon van de Soester Eempolder. Wil je dat beleven? Volgens de organisatie een retorische vraag... Je MOET het beleven!

Stabat Mater in Lunchconcert Baarnse Pauluskerk

Dinsdag 17 juli om 12:30 uur staat er voor het lunchconcert in de Baarnse Pauluskerk het Stabat Mater van Pergolesi op het programma. Esther Kronenburg, sopraan, en Peter van Wolferen, countertenor, zingen dit beroemde werk.

Ondernemen met impact? Doe mee aan Move2Social!

Sociaal ondernemers uit de arbeidsmarktregio Amersfoort kunnen zich vanaf nu inschrijven voor mogelijke deelname aan het stimuleringsprogramma Move2Social Amersfoort.

Pagina's