Deel je nieuws

Schaapskudde ingezet voor natuurbehoud Paleis Soestdijk

Een kudde heideschapen helpt sinds kort bij het groenonderhoud van Paleis Soestdijk. De schapen gaan het landgoed meerdere keren per jaar begrazen. Het gaat om de kudde van het herdersechtpaar Esther en Werner Floor. Zij trekken met hun schapen door het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Enorme drukte bij het RMN vanwege Corona?

Afgelopen weekend was het weer enorm druk bij het RMN.
Afgelopen zaterdag stond er om 9:00 al een enorme rij met auto's.

De medewerkers van het RMN zorgen ervoor om alles keurig via de corona regelingen te leiden. Chapeau voor hun in deze drukke tijden.

De Windhond

De wieken van de molen op de Eng staan ook al enige dagen in de ruststand. Dat ze maar weer gauw mogen draaien.

Deurbeleid bij Hacas

SOEST - Ook bij coffeshop Hacas aan de Koninginnelaan ondervindt men de gevolgen van de coronacrisis. Stond er bij de aangekondigde sluiting van de horeca, bijna twee weken geleden, nog een flinke rij voor de deur, nu is met streng beleid een rij waarbij anderhalve meter afstand geregeld is.

Extra ondersteuning voor ouderen door Koekje bij de Thee

Senioren raken vanwege de corona maatregelen de komende tijd meer geïsoleerd. Ze ontvangen geen bezoek en kwetsbare ouderen kunnen ook niet meer naar de dagbesteding omdat de deuren gesloten blijven.

 

Online en telefonisch CV & LinkedIn support

Ben je je baan kwijtgeraakt door de crisis? Of heb je nog werk maar twijfel je of je dat kunt behouden? Dan is het belangrijk om je tijd nu te besteden aan een goed CV, LinkedIn profiel en je netwerk.  Zodat je direct kunt reageren, als zich een mogelijkheid voordoet.

artiesten zingen voor senioren

Omdat de wereld voor senioren in deze tijd zeer klein is, werd er zondag voor deze mensen gezongen. Op initiatief van RTV Utrecht / Bingo FM is er zondag voor de senioren in Hondsbergen gezongen door Soesters Kees Haak, Susanna Veldmeijer en Utrechter Ruud Neering.

En we hadden zo'n zin!

Afgelopen dinsdag 17 maart een ongewoon tafereel op veel scholen; leerlingen komen huiswerkpakketten voor de komende weken afhalen. De scholen blijven voorlopig dicht i.v.m. de uitbraak van het Coronavirus.

Restaurantavond in Molenschot geannuleerd

De restaurandavond in Molenschot gaat niet door ivm het coronavirus. Door de stroom van mensen van buiten willen we niet het risico lopen met onze kwetsbare ouderen.

Themaochtend Sint Jan en Cenakel

Elke laatste woensdag van de maand is er in De Linde te Soesterberg onder het motto “een bakkie, plaatje en praatje” een thema-ochtend met een historisch karakter. Het thema van woensdag 25 maart 2020 is “Sint Jan en Cenakel”.

Pagina's