Deel je nieuws

CAPOEIRA IN BAARN

Capoeira is een populaire Braziliaanse dans-vechtsport. De oorsprong van capoeira ligt in de 17e eeuw bij de Afrikaanse slaven op de plantages in Brazilië. Het combineert souplesse, gevecht, acrobatiek en muziek.

Landelijke tienerrally op de Hoef

Zo’n 450 tieners uit heel Nederland komen zaterdag 30 maart in Amersfoort bijeen voor een landelijke tienerrally. De groep verzamelt 's middags op het Eemplein en gaat vanuit daar naar het centrum om folders uit te delen voor de avond.

Twee otterbroertjes gearriveerd in DierenPark Amersfoort

Er zijn twee nieuwe otters aangekomen in DierenPark Amersfoort. “Otters zijn erg nieuwsgierige dieren en al snel onderzochten zij het verblijf van de ene tot aan de andere hoek.”, vertelt dierverzorger Lotte Gielen. “Met deze twee broertjes erbij hebben wij nu vijf otters in ons park wonen.”

De Duinkikkers afgemeten zwemkampioen (video)

Na 21 jaar is het de zwemformatie De Duinkikkers onder leiding van hoofdzwemtrainer Sven van Zanten gelukt kampioen te worden in de 1e klasse District Midwest.
Van meet af aan werd de opgebouwde voorsprong in de vierde (en slotronde) afgelopen zaterdag

Handhaving overweg Foekenlaan

Na 4 jaar is er eindelijk weer sprake geweest van handhaving van het verbod op het passeren van de overweg aan de Foekenlaan.

Jongens B-1 van AGAVS naar regionale bekerfinale

SOESTERBERG - Het B-1-jongensteam van de Soesterbergse volleybalvereniging AGAVS heeft afgelopen week de finale gehaald van het landelijke bekertoernooi.

Thermen en Primera vieren samen het voorjaar!

Voor het derde jaar op rij is de unieke samenwerking van Thermen Soesterberg en de lokale Primera winkels flink uitgegroeid tot een 100-tal deelnemende Primera winkels.

Pannenkoekendag op Basisschool De Achtbaan

De Achtbaan was een van de 1500 scholen die afgelopen vrijdag meedeed met de Nationale Pannenkoekendag. Het was een waar feestje!

Soesters doen het goed op NK Wintertriathlon

ENSCHEDE- Zaterdag 23 maart vond op en rond de ijsbaan in Enschede het NK Wintertriathlon plaats met, zover bekend, vier Soester inwoners aan de start.

Zwemploeg De Duinkikkers duikt overtuigend landelijke C-klasse in

Liefst 21 jaar geleden werd de zwemploeg van De Duinkikkers voor de laatste keer kampioen van de hoogste districtsklasse in de zwemcompetitie. Vorig jaar kwam de ploeg 12 seconden te kort voor eenzelfde scenario, maar dit seizoen lieten de zwemmers er geen gras over groeien.

Pagina's