Deel je nieuws

Drukke en gezellige doemiddag Waldheim-mavo

Woensdag 16 januari 2019 bezochten vele basisschoolleerlingen uit de regio de doemiddag op de Waldheim-mavo in Baarn om een middag creatief en actief bezig te zijn. De doemiddag was daarmee ook dit jaar weer een succes.
 

Eerste Divisie Basketball in Soest!

Op 26 januari om 17:45 speelt Red Stars thuis tegen BV Amsterdam.

Die middag krijgt onze jeugd extra aandacht en nodigen we alle ouders uit om onze mannen toe te juichen. En we doen aan iedereen de vriendelijke doch dringende oproep om als zesde man mee te doen!

Schrijvers Soester Natuurbad komen met tweede boek

Soester Uitgaansleven centraal in reeks: ‘Toen wij nog jong waren…!’

Peter Lusse is verliefd op Opera

Peter Lusse, bekend van ‘Vrienden voor het Leven’ op tv, is verliefd geworden. Op opera. Die liefde dreef hem in de armen van sopraan Selma Harkink en pianist Frans van Tuijl en zo ontstond het Trio Particolare: drie mensen die hun liefde voor klassieke zang dolgraag willen delen.

Rokers gezocht die willen stoppen met roken voor onderzoek van de UvA

AMSTERDAM – Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hebben een programma ontwikkeld om rokers te helpen om te stoppen met roken. Met deze online tool krijgen rokers advies op maat om zo hun kans op een succesvolle stoppoging te vergroten.

Bentinck Fonds Indoor G-Honkbal toernooi

Bentinck Fonds indoor G-Honkbal toernooi van HSV de Knickerbockers

in liefdevolle herinnering

19-01-1989                                         19-01-2019

Mw. C.W . Priegelaar.

Ook na 30 jaar iser het gemis en nog altijd bent U iedere dag

Ferliyan Palimbong wint Lekkerste Hamburgermenu bij Horecava Amsterdam

Ferliyan Palimbong, sinds 1999 woonachtig in Soest, is de winnaar geworden van het Lekkerste Hamburgermenu bij de Horecava in Amsterdam. Een knappe prestatie, aangezien hij er ook vorig jaar met de winst van door ging. Ferliyan Palimbong won de wedstrijd overtuigend.

Duinkikkers titelfavoriet na uitstekende tweede competitieronde

De zwemploeg van De Duinkikkers heeft de goede eerste competitieronde een uitstekend vervolg gegeven. Afgelopen zaterdag zwom de 47-koppige zwemploeg in eigen huis namelijk een nog betere tweede ronde, waarmee ze haar koppositie flink verstevigde.

10 km winst voor Daan van Doorn.

Zaterdag wist de marathonloper van de a.v. Pijnenburg Daan van Doorn de 10 km-Snertloop in Nijkerk te winnen. Onder moeilijke weersomstandigheden, regen en wind, liep hij een tijd van 34.58 min. Dit was al zijn tweede overwinning ,in de voorbereiding van de marathon van Berlijn.

Pagina's