Deel je nieuws

Yourlease/HV Eemland heeft eerste aanwinst binnen

Stephan van Miltenburg van Nieuwegein naar Yourlease/HV Eemland

 

‘Camera’s en deurbelcamera’s schrikken inbrekers af’

In de afgelopen maanden, met veel thuiswerkende mensen, zijn er veel minder inbraken gepleegd. De politie spreekt over tientallen procenten minder. Inbrekers willen namelijk niet het risico lopen betrapt te worden.

Vrachtwagens rijden af en aan bij sportvelden Bosstraat

De voetbalvelden aan de Bosstraat worden momenteel flink onder handen genomen. Het hoofdveld van SEC en veld 2 van SO Soest worden getransformeerd tot een kunstgrasveld. Veld 2 van SEC wordt een hockeyveld.

Yogastudio Soest geeft lessen in duinen en op het gras

Leerlingen van Yogastudio Soest zijn blij dat ze weer bij elkaar kunnen komen voor hun wekelijkse yogales.

Yoga in de buitenlucht!

Betsie Smeerdijk is op 19 mei gestart met yogalessen in de buitenlucht. In haar yogacentrum is er niet genoeg ruimte om op 1,5 meter van elkaar de les te volgen. Eén van haar deelnemers bood haar tuin aan voor de yogalessen. En binnen één dag wat het geregeld.

POS: "college maakt inwoners monddood"

SOESTERBERG – Veel inspanning ten spijt is het de fractie van POS niet gelukt om een debat op de agenda van de gemeenteraad te krijgen over het proces naar besluitvorming voor een nieuw bestemmingsplan voor landgoed de Oude Tempel.

Draag ook bij aan kleine attenties voor mensen in een sociaal isolement!

Draag jij ook bij aan dat bloemetje, kaartje, beeldbelletje, raam- of deurbezoekje?

Theetuin Soest staat weer klaar

Theetuin Soest staat al helemaal klaar om voor het 4e jaar open te gaan. De afgelopen periode is gebruikt om veel leuke hoekjes in de theetuin weer een frisse blik te geven. Regelmatig treft u bij ons ook verschillende thema’s aan. Binnenkort is dat een Mexicaanse look.

Met wie zit jij in lockdownbox?

Met wie zit jij thuis in lockdown tijdens de coronacrisis? Fotografe Nadja Willems gaat opzoek naar het antwoord op deze vraag voor haar expositie en nodigt huishoudens uit om plaats te nemen in haar lockdownbox in ruil voor een gratis fotoshoot. 

Pagina's