Deel je nieuws

1 en 2 juni YourLease U12 Internationaal Toernooi bij SO Soest

SOEST - In het weekend van 1/2 juni wordt Het Yourlease U12 Talent Tournament van SO Soest gespeeld. De organisatie heeft een sterk deelnemersveld kunnen strikken. 

Komend weekend zijn de beste jeugdspelers onder 12 jaar te zien van:

Burgemeester gaat met kinderen op de foto bij intocht

Een heerlijke avond met veel bloemen en snoep bij de intocht van de avondvierdaagse van Soesterberg. Fotograaf Klaas van fotokring Flits uit Woudenberg was blij met de zon maar zocht de schaduw op voor een goed resultaat.

Het Bentinck Fonds faciliteert rolstoeltennis voor mensen uit omgeving

SOEST/BAARN - Initiatiefneemster van het rolstoeltennis in de regio Soest is Marijke Roest. Bij BTV De Geeren in Baarn krijgen rolstoeltennissers training van leraar Henk de Vries.

Fiets het grootste park van Utrecht in

Een groot pluspunt van provincie Utrecht is de nabijheid van natuurschoon en erfgoed vanuit de stad. Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (NPUH) en Routebureau Utrecht presenteren vijf nieuwe fietsroutes die de stad met het Nationaal Park verbinden.

Driedaags dansfestival op De Paltz

Op 28, 29 en 30 juni 2019 creëren vijfendertig internationale jonge dans en performance makers gezamenlijk het driedaagse Antidote Festival bij het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz. Het festival draait om beweging; fysiek, maatschappelijk en artistiek.

Groep 7 en 8 van CBS De Postiljon overhandigen hun plannen voor een nieuw schoolgebouw

Vrijdagochtend 24 mei hebben de leerlingen van groep 7 en 8 van CBS De Postiljon wethouder van onderwijs en het Masterplan Soesterberg, Harrie Dijkhuizen ontvangen om hun plannen te overhandigen voor het nieuwe schoolgebouw van CBS De Postiljon.

Avond 4 daagse op de Vlasakkers

Het meeste zit erop en morgen de medaille. De 10 kilometer wandelaars genoten van de route en het uitzicht met in de hand een flesje water. Meer dan 500 deelnemers bij de avond4daagse van Soesterberg. Haal ze binnen morgen want sommige voetjes doen zeer en geef allen een vet applause. 

Streetmaster Peter Tebbens: 'Ik voel mij fijn in de polder'

In de Soester polder is Peter Tebbens een bekende verschijning. Een per week trekt de kwieke Soester eropuit om zwerfafval te ruimen.

Concept De Onthaasting wordt voortgezetSamenwerking met ’s Heeren Loo

Concept De Onthaasting wordt voortgezet

Samenwerking met ’s Heeren Loo

Pinksterconcert Jubilate Deo Woudenberg

Op 8 juni geeft het Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg o.l.v. Marco den Toom een Pinksterconcert in de oude kerk van Driebergen-Rijsenburg (Hoofdstraat 117a). Dit concert wordt gehouden ten bate van de Stichting 3xM.

Pagina's