Zorg

SOEST In de enorme stroom aan artikelen over het coronavirus is veel behoefte aan extra context en duiding. Bij veel lezers leven vragen over wat wel en niet mag en wat de stand van zaken is.Wij hebben beschikbare informatie van bijvoorbeeld het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Rijksoverheid voor je op een rijtje gezet. 
SOEST In Soest zijn inmiddels 23 mensen ernstig ziek geworden van het coronavirus. Gisteren meldde het RIVM in nog 45,5 inwoners per 100.000 die met ernstige klachten positief testten; in totaal 21 personen.
Advertorial
SOEST Eén aanspreekpunt voor verzekeringen, energie- en TV-, internet-, en telefooncontract. Het zorgt voor gemak, rust en efficiency. Vergelijkdirect.com...
SOEST In totaal 21 personen zijn ernstig ziek geworden van het coronavirus in Soest. Dat is een lichte stijging ten opzicht van gisteren, toen meldde het RIVM 43,3 ernstig zieken per 100.000 inwoners, dus 20 personen in Soest.
SOEST (ANP) De verspreiding van het coronavirus in Nederland lijkt af te remmen. Die voorzichtige positieve prognose sprak Jaap van Dissel van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) woensdag uit in de Tweede Kamer.
Advertorial
SOEST Het goede doel vinden is het belangrijkste onderdeel in de voetbalsport. Dat goede doel is bij SO Soest nu op twee manieren uit te leggen. De...
SOEST De verpleeghuizen en woonzorglocaties zijn ook in Soest gesloten voor publiek. Op de vijf locaties van Lyvore wordt geprobeerd de bewoners het nieuwe leven zo aangenaam mogelijk te maken met allerlei alternatieven. Besmettingen zijn hier overigens nog niet vastgesteld.
SOEST Hospice De Luwte heeft noodgedwongen een tijdelijke patiëntenstop ingevoerd. Dat heeft directeur Marja van der Vorst dinsdagmiddag meegedeeld. ,,We hebben in Hospice De Luwte te maken gehad met het coronavirus; twee medewerkers bleken besmet."
Advertorial
SOEST The Phone House en Optie1 gaan samen verder als Telecombinatie Soest. Beide winkels komen samen aan de Van Weedestraat 4, naast de Expert. Eigenaar...
SOEST Het aantal coronabesmettingen in Soest is toegenomen. Volgens het RIVM zijn er nu 43,3 per 100.000 inwoners besmet. Dit betekent dat in totaal 20 inwoners van Soest het virus onder de leden hebben. 
SOEST Ook Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) neemt per direct een aantal extra maatregelen wegens de recente ontwikkelingen rond het coronavirus. 
SOEST Alle bijeenkomsten zijn tot 1 juni verboden. Er is geen ondergrens meer van honderd personen. Dat zei minister Ferd Grapperhaus (Justitie) na het crisisberaad van enkele ministers. Aanvankelijk waren alle bijeenkomsten tot 6 april verboden. ,,Voor begrafenissen en kerkelijke bruiloften" gelden enkele uitzonderingen. Hoe het na 6 april...