Sport

SOEST Zonder Gerben de Radder en de licht geblesseerde Ruben Immerzeel gingen de tafeltennissers van TTV Overhees op bezoek bij Woerden 4. Zonder deze kopmannen is Overhees een heel stuk minder sterk: 8-2 voor Woerden.
ACHTERVELD Het groen-witte gezelschap van trainer Rein Westra stapte zaterdag trots van het veld. SEC had weliswaar van Achterveld met 3-0 verloren, maar had het de koploper niet makkelijk gemaakt. ,,Ik ben trots op mijn jongens'', vertelt Westra.
Advertorial
BAARN Op de website van Dorsthuys Demmers is te lezen dat het restaurant het gezelligste van Baarn is. Tijdens de afgelopen week was het vooral boren,...
SOEST In Sportboulevard de Eng vindt op woensdag 13 november de Dag van de Aangepaste Sport plaats. Sportverenigingen en instellingen uit Soest, Baarn, Bunschoten, Leusden, Woudenberg en Amersfoort hebben hun krachten gebundeld om iedereen met een fysieke en verstandelijke beperking te kunnen laten sporten.
SOEST Na de samensmelting met Fidelitas tot HV Eemland, had BDC enkele seizoenen geen vlaggenschip meer bij de heren. Sinds zondag is die situatie veranderd. Bij oud-spelers begon het weer te kriebelen. Zij besloten om weer een team te vormen. Of de tegenstanders in de tweede klasse hier erg blij mee zijn is de vraag. Zonder één serieuze...
Advertorial
SOEST Het ontspannen enthousiasme en de vitaliteit van Gabrielle Velo en Sudi Broertjes zorgen bij binnenkomst al voor een goed gevoel en een opgewekt...
SOEST Zaterdag vierdeklasser 't Vliegdorp heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van trainer René Ribberink (60). De Soester tekent daarmee voor de vijfde club in zijn trainersloopbaan van ruim vijfentwintig jaar. 
SOEST Hees heeft zich geplaatst voor de tweede bekerronde. De Soester ploeg deed dat ten koste van Elinkwijk. Het duel met de Utrechtse vierdeklasser werd door de derdeklasser met 3-2 gewonnen.
Advertorial
SOEST Maandag 8 april organiseren verschillende ondernemers uit Soest leerzame, creatieve en leuke workshops in Stayokay. Als abonnee van de Soester...
SOEST De meest verrassende uitslag van het afgelopen weekend is ongetwijfeld die van 't Vliegdorp. De ploeg van interim trainer Piet Sandbrink nam drie punten mee uit Naarden, waar NVC met 3-1 verslagen werd. VVZ'49 speelde een dramapartij en verloor. SO Soest bleef tegen Weesp ongeslagen en staat fier aankop.
SOEST In een spectaculaire tweede helft heeft Hees in de laatste minuut de volle winst naar zich toegetrokken (3-2). Wie anders dan Dennis Schaap voltrok het vonnis over Olympia'25. ,,Ik sta in de spits om te scoren en valt hij dan in de laatste minuut, dan is hij extra lekker. Ja, echt heerlijk'', genoot de matchwinnaar na.
SOEST Opvallend was zaterdag de afwezigheid van trainer Raymond Lantinga. Zijn plaats op de bank bij 't Vliegdorp werd overgenomen door Hans de Weerd (74). Eerder in de week werd Lantinga meegedeeld dat een aantal spelers niet verder met hem wilde. Samen met assistent Piet Sandbrink staat De Weerd tot de winterstop voor de groep.