Overig

SOEST Gemeenten en de Veiligheidsregio Utrecht VRU bespreken deze dagen of er maatregelen worden getroffen bij de Eem en op andere plekken waar het druk is geweest of kan worden. Op de oevers van de Eem brak op Hemelvaartsdag een massale vechtpartij uit.
SOEST De Soester Courant heeft beelden van één van de vechtpartijen die uitbraken, nadat jongeren vrij massaal Hemelvaartsdag en het mooie weer vierden aan de oevers van de Eem.
Advertorial
SOEST Kinderopvang K'nijntje&Zippies werkt samen met basisschool de Wegwijzer en biedt buitenschoolse opvang. Naast het schoolgebouw bevindt zich...
SOEST Monteurs van energieleverancier Stedin moesten dinsdagmiddag naar Soest gestuurd worden om hun collega’s te hulp te schieten die daar aan ’t werk waren. Tijdens graafwerkzaamheden op de Willem de Zwijgerlaan hadden ze een gasleiding geraakt waardoor deze beschadigd raakte en er gas ontsnapte.
SOEST Voor de 26 gemeenten van de Veiligheidsregio Utrecht is het sinds 15 mei mogelijk gebruik te maken van de inzet van buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) van alle gemeenten in de regio.
Advertorial
SOEST Het goede doel vinden is het belangrijkste onderdeel in de voetbalsport. Dat goede doel is bij SO Soest nu op twee manieren uit te leggen. De...
SOEST De politie is zondagmiddag in Soest op zoek geweest naar een 5-jarig vermist jongetje. Daarbij werd onder meer Burgernet ingezet. 
SOEST Omdat de eigenaren de moed hadden opgegeven dat hun poes op eigen kracht uit de boom aan het Choristenpad zou komen, riepen ze vrijdagavond de assistentie van de brandweer in om te proberen het dier weer op de grond te krijgen.
Advertorial
SOEST Eigenaar Optie1 Soest heeft voormalig vestiging Phonehouse Soest van Weedestraat 55 per 01-01-2020 overgenomen en gaat op beide locaties verder onder...
SOEST Er was zondag voor de namiddag en de avond krachtige wind voorspeld en de brandweer kreeg al snel te maken met de gevolgen ervan. Van een hoge berk in de tuin op de hoek van de Prins Bernhardlaan en de Oranjelaan waren enkele takken afgebroken en in de kruin blijven hangen. Dat leverde gevaar op voor het verkeer, reden voor de bewoners...
SOESTERBERG Een goot deel van de Plesmanstraat kwam zondagavond onder water te staan door een breuk in de waterleiding. Het gevolg was dat veel huishoudens amper nog water hadden.
SOESTERBERG Onrust zaterdagmiddag in Soesterberg waar op de parkeerplaats van het Plusplein een vechtpartij was uitgebroken. De politie kwam met drie wagens ter plaats en de bemanning van een politiehelikopter hield vanuit de lucht de ontwikkelingen en de omgeving in de gaten.