Misdaad

SOEST De politie heeft naar aanleiding van een onderzoek een woning aan de Di Lassostraat doorzocht. Daaruit blijkt dat het pand betrokken is bij drugshandel. Burgemeester Metz heeft daarom besloten het pand voor de periode van zes maanden te sluiten, meldt de gemeente.
SOEST Op de Meridiaan in Amersfoort werden woensdag 6 mei eind van de middag een man en een vrouw aangehouden in verband met het dealen van harddrugs in de regio. Een derde verdachte wist te ontsnappen. De politie is nog op zoek naar hem.
Advertorial
SOEST Kinderopvang K'nijntje&Zippies werkt samen met basisschool de Wegwijzer en biedt buitenschoolse opvang. Naast het schoolgebouw bevindt zich...
SOEST De politie heeft op dinsdag 28 april en woensdag 29 april twee mannen uit Utrecht en één uit Soest aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een poging tot moord, vorig jaar in de omgeving van de Hopakker en de Adelaarstraat in Utrecht, en deelname aan een criminele organisatie.
SOESTERBERG In een kuil aan de Antonie van Leeuwenhoeklaan in Soesterberg heeft de politie donderdag 23 april gereedschap aangetroffen. Zij hebben onderzoek gedaan naar de herkomst van deze goederen, maar dit heeft hen (nog) niet bij de eigenaar gebracht. De politie hoort graag van de eigenaar of iemand die de eigenaar mogelijk kent via tel....
Advertorial
SOEST Het goede doel vinden is het belangrijkste onderdeel in de voetbalsport. Dat goede doel is bij SO Soest nu op twee manieren uit te leggen. De...
SOEST Er is eerder al tot tweemaal toe op een woning in Soestdijk geschoten. Dat was in december 2018 en de zomer van vorig jaar, meldt de bewoner. Hij reageert op de berichtgeving op deze site en in de Soester Courant dat er vorige week een kogel door een woonkamer aan de Thorbeckestraat was gevlogen.
SOEST Zit je 's avonds op je gemak televisie te kijken, vliegt er een kogel door de voorruit naar binnen. ,,Nog geen dertig centimeter boven de hoofden van onze kinderen die op de bank zaten", zegt de geschrokken moeder van de Thorbeckestraat.
Advertorial
SOEST Eigenaar Optie1 Soest heeft voormalig vestiging Phonehouse Soest van Weedestraat 55 per 01-01-2020 overgenomen en gaat op beide locaties verder onder...
SOEST (JPU) Een 22-jarige vrouw uit Soest bleek de 'onbekende man' die zij beschuldigt van verkrachting toch te kennen. Dat werd dinsdag duidelijk in de rechtbank in Utrecht.
[SOEST] De politie heeft dinsdag 3 maart de spil in een dealernetwerk in Hoograven aangehouden. Een deel van het netwerk eromheen is in de dagen erna ook aangehouden. In de actie werd onder meer huiszoeking verricht in Soest.
SOEST Op het Plein van Zuid in Soest heeft afgelopen vrijdag een gewapende overval in de Kruidvat plaatsgevonden. Rond 20.23 uur kwam de dader de winkel binnen en greep hij een medewerkster vast. Onder bedreiging van een vuurwapen heeft hij haar naar de kassa geleid, maar de dader is uiteindelijk zonder buit vertrokken.