Evenementen

SOEST De inschrijving voor de carnavalsoptocht van SKV de Narre Knollen op zaterdag 20 februari is goepend. Evenals voorgaande jaren is de deelname aan de optocht geheel gratis.
SOEST De inschrijving van de derde editie van het Soester Wandelweekend op zaterdag 22 en zondag 23 augustus is geopend. Het evenement is aardig vernieuwd, zo zijn de routedagen omgedraaid, is er voor het eerst groepsinschrijving mogelijk en ook is er een vernieuwde rolstoelvriendelijke route.
Advertorial
SOEST Kinderopvang K'nijntje&Zippies werkt samen met basisschool de Wegwijzer en biedt buitenschoolse opvang. Naast het schoolgebouw bevindt zich...
SOEST Om schade door vandalisme rond de jaarwisseling te voorkomen, sluit Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) in Soest de ondergrondse verzamelcontainers op dinsdag 31 december af.
SOEST Sonny van den Dijssel (De Kuil) en Joep Janmaat (Sabrosa) mogen op 16 januari op de Horecava in Amsterdam meedoen aan de nationale finale biertappen. Van den Dijssel won maandagavond de regionale voorronde in Baarn en Janmaat werd daar tweede.
Advertorial
SOEST Het goede doel vinden is het belangrijkste onderdeel in de voetbalsport. Dat goede doel is bij SO Soest nu op twee manieren uit te leggen. De...
SOESTERBERG Het was als feest aangekondigd en een feest was het zaterdagavond 23 november in Soesterberg bij de aankomst van Sinterklaas. De goedheiligman en zijn tientallen Zwarte Pieten met een verdwaalde roetveegpiet wachtte een warm onthaal. Burgemeester Rob Metz heette de Sint officieel welkom, maar pas nadat hij een rondje langs de...
SOEST ,,Mijn Rijmpiet is namelijk nogal inspiratieloos, en zijn gedichten zijn echt waardeloos…" Sinterklaas is op zoek naar rijmtalenten die hem willen helpen. Soesters van 8 tot en met 18 jaar kunnen daarom op de jeugdafdeling van Idea Bibliotheek meedoen aan een rijmwedstrijd.
Advertorial
SOEST Thierry van Ellen van beddenwinkel Slaapspecialist Van Ellen aan de Van Weedestraat 16 heeft een bijzonder jaar achter de rug. In het bijna...
SOEST Pak de kaart erbij: Wat ligt op 7037 kilometer van de Mount Everest, 391 meter van het station, 7559 kilometer van Banff Canada en op 4,9 kilometer van het pluismeertje? In Soest, hoek kruising Eikenlaan en Soesterbergsestraat.
SOEST Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdag feestelijk onthaald op de Eng in Soest. Om klokslag half twee kwam de goedheiligman met ongeveer honderd Pieten per trein aan. Niet veel later arriveerde hij met een aantal dromedarissen op het evenemententerrein.
SOEST De intocht van Sinterklaas verloopt zaterdag waterkoud. De middagtemperatuur is slechts 6 graden. Door een matige zuidwestenwind ligt de temperatuur voor het gevoel rond het vriespunt.