KoopLokaal

 
krantenadvertenties
Boodschappen bestellen bij buurtsuper Harry Janmaat
Buurtsuper Harry Janmaat heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met het verzorgen van boodschappen, zowel in de winkel als het bezorgen bij u thuis. U kunt bestellen op de volgende manier: telefonisch via 035-6012687, via onze website harryjanmaat.nl of per mail info@harryjanmaat.nl. Tot ziens in onze winkel waar u ook de boodschappen kunt afhalen. Buurtsuper Harry Janmaat, Gewoon bij u in de buurt!
vacatures
Catering Centraal voor maaltijden en hapjes aan huis
In deze bizarre tijden staat de gezondheid bij iedereen voorop, maar tussendoor heeft men toch nog wel zin in iets lekkers. Wij kunnen daarvoor zorgen en bezorgen zeven dagen in de week diverse maaltijden, broodjes, snacks en hapjes aan huis. Kijk op de websites www.dekorteduinen.nl of www.cateringcentraal.nlvoor het bezorgmenu. Bel uw bestelling door via 06-12129729 of 06-10735605. Bezorgtijden gaan in overleg en is afhankelijk van uw wensen en onze mogelijkheden. Dus heeft u geen zin om te koken of gewoon omdat het lekker is: bel ons!
vacatures
Koop een Soester boek en maak kans op horecabon
Lex Bergers en Peter Beijer maakten boeken over de Soester historie. De boeken over Het Soester Natuurbad en Het Soester Uitgaansleven zijn te koop bij de Soester boekhandels en online te bestellen via www.uitgeverijpeles.nl/bestellen. Tijdens de crisistijd worden de bestelde boeken binnen én buiten Soest kosteloos thuisbezorgd. Bovendien: iedereen die in de periode van 1 april tot en met 1 mei online een boek bestelt maakt kans op een waardebon van 75 euro te besteden in een Soester horecazaak naar keuze. Meer info: www.uitgeverijpeles.nl of bel naar 06- 23226703.
regiotreffers
Slijterij Stefan Rademaker voor drankjes en rookwaar
Kunt, wilt of durft u de deur niet uit? Wij bezorgen uw drankjes en rookwaren vanaf 40 euro kosteloos aan huis. Bij iedere bestelling geven wij een flesje van ons eigen speciaal bier, AfblieFN, cadeau! Wij waarderen het zeer wanneer u gebruik maakt van ons aanbod.

Onze winkel is ook gewoon te bezoeken op de normale openingstijden! Bel naar 035-6012957 of mail stefanrademaker@hetnet.nl voor bestellingen.

We zitten op Laanstraat 44 in Soest.

krantenadvertenties
Bestel een boek of paaseitjes bij CIGO Peperzak
Een boek, tijdschrift, Leonidas bonbons, paaseieren, wenskaarten of iets anders uit ons assortiment thuis laten bezorgen? Dat kan! Mocht u het huis niet uit kunnen of willen omtrent het Coronavirus, dan komen wij graag naar u. Bestellen kan via telefoon of email. Telefoon: 088-1261052, E-mail: info@peperzak.cigo.nl. Of kijk op onze online webwinkel. www.onsmagazijn.nl. *Vraag naar de voorwaarden.
vacatures
In- en verkoop van auto’s bij Auto Hilhorst gaat door
Ook in deze tijd verzorgt Auto Hilhorst de in- en verkoop van auto’s. Tevens auto’s te koop gevraagd. Wij werken op afspraak en zijn elke dag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur via telefoonnummer 06-53154478. Weteringpad 74, 3672 EN Soest (tegenover de Karwei). Kijk ook op www.autohilhorst.nl. Succes allemaal deze periode!
krantenadvertenties
Van der Linden: Winkel open en stijging weborders
De winkel mag open blijven; op gepaste afstand helpen we u nog steeds heel graag persoonlijk. Maar bedenkt u zich ook dat onnodig de deur uit gaan niet verstandig is momenteel. We zien dat we dagelijks veel meer weborders en telefonische orders binnen krijgen dan voorheen. En daar zijn we blij mee. Kunt u iets niet vinden, bel of mail ons, dan lossen we het op. U betaalt in onze webshop gemakkelijk met Ideal, of aan de deur met de mobiele pin, via een tikkie of betaalverzoek van de bank. Let op u zelf en op elkaar en stay safe!
vacatures
Lieve kaartjes en cadeautjes in winkel Twee21
Laat weten dat je aan iemand denkt door een kaartje of een lief (brievenbus)cadeautje te versturen! Voor pakjes in Soest en Baarn stappen we graag even op de fiets en ook buiten de regio verzenden we gratis. Bij jou thuis of direct bij degene waar het cadeau voor bedoeld is. Altijd mooi ingepakt en eventueel voorzien van een persoonlijke boodschap. We denken graag mee; kom langs in de winkel of kijk in onze webshop www.twee21.nl. Bellen of mailen kan uiteraard ook! Twee21, Van Weedestraat 88, telefoonnummer 035-6090840
krantenadvertenties
Waardebon Soester Duinen met 10% korting
In deze bijzondere tijd willen wij u graag voorzien van een creatieve oplossing. Tijdelijk kunt u niet bij ons terecht, maar wij hebben wel een leuke aanbieding voor als dat wel weer mogelijk is. Bij aanschaf van een waardebon doen wij er nog een schepje bovenop: uw waardebon is bij besteding namelijk 10% extra waard. De waardebonnen zijn verkrijgbaar voor €25, €50, €75 en €100. U kunt de bon op drie manieren bestellen: Via www.soesterduinen.nl/waardebon, email info@soesterduinen.nl. (Vermeld uw naam, adres en het bedrag waarvoor u een bon wilt ontvangen) en telefonisch van 9.00 tot 13.00 uur op 035-6036010.
vacatures
Pim´s Olifant, speelgoed waar je mee blijft spelen
Loop rustig binnen voor: gezelschapsspellen: anders dan anders, geniet en leer spelenderwijs. Ontdekdozen: neem een duik in de wereld van de wetenschap, spannend en uitdagend. Knutseldozen: maak kunstwerkjes met vrolijke kleuren en mooie ontwerpen om in te lijsten. Buitenspelen: laat het mooie weer maar komen, van springtouw tot speelgoedbal…en natuurlijk nog veel meer.

Tot 30 april gratis verzending en gratis thuisbezorgd in Soest. Pim’s Olifant, Van Weedestraat 86, telefoonnummer 035-7855744.
krantenadvertenties
Iedere dag bezorging gerechten Sabrosa
De reacties in de afgelopen twee weken op onze bezorgservice zijn overweldigend en wij voelen ons enorm gesteund. Wij zijn Jumbo Arnaud van de Graaf ook zeer dankbaar voor de mooie samenwerking. We bezorgen onze gerechten iedere dag van de week in Soest tussen 17.00 uur en 21.00 uur. Op www.sabrosasoest.nl ziet u het bezorg/afhaalmenu. Iedere maandag wisselen we enkele gerechten. U kunt bestellen vanaf 12.00 uur via 035-2057215.
vacatures
‘Ouderuur’ in supermarkten
De supermarkten hebben in de vroege ochtend een speciaal uurtje voor ouderen. Zij kunnen dan hun boodschappen komen doen, zonder dat het meteen druk is. Soester Henk Gianotten maakte afgelopen week dit plaatje. De supermarkten hebben nu ook de rest van de dag een ‘deurbeleid’. In de meeste gevallen mogen klanten (één persoon tegelijk) naar binnen, maar uitsluitend wanneer ze een winkelwagentje meenemen. Als deze wagentje op zijn, dan mag de volgende klant nog niet naar binnen en moet hij of zij wachten tot er weer eentje naar buiten komt. Er is meestal ook desinfecterende spray beschikbaar.
krantenadvertenties
Enorme drukte bij Recyclingstation De Schans
Een lange rij auto’s bij Recyclingstation De Schans. ,,Om negen uur stond er zaterdag al een rij”, zegt Stefan van Dorrestein van fotograferen.nu. Het viel hem op dat de medewerkers van Reinigingsbedrijf Midden Nederland alles in goede banen leidden. ,,Chapeau voor deze mensen in deze drukke tijden.” De Schans is gesloten op tweede paasdag (13 april), Koningsdag (27 april) en Bevrijdingsdag (5 mei). De inhaaldagen van de ophaaldienst, die zowel voor als na de betreffende feestdagen kunnen plaatsvinden, zijn te vinden in de gratis RMN-app, of op de website van RMN.
vacatures
Een groet op de stoep voor opa
Nu bezoek aan familie wordt afgeraden of zelfs helemaal niet mogelijk is als er iemand in een tehuis zit, wordt men creatief en bezoekt men familie op een andere manier. Voor jongens en meisjes, maar ook ouderen is de favoriete manier van groeten door een tekst of een tekening te krijten op de stoep. Die zijn op veel plaatsen te vinden, zoals op de Dalweg. Daar lieten kleinkinderen van een bewoner merken dat ze hem niet zijn vergeten. Met de veelkleurige tekst ‘Love U Opa’ steken ze hem een hart onder de riem. Het zal voor opa een grote verrassing zijn geweest toen hij vanuit zijn flatwoning tegenover de Open Hof de hartverwarmende tekst las.
krantenadvertenties
Kleurrijke verrassing voor bewoners De Vijverhof
Bloemen houden van mensen en die liefde is wederzijds. Dat bleek wel weer eens toen de bewoners van De Vijverhof vorige week werden aangenaam werden verrast met een bos tulpen. Het idee voor de kleurrijke opkikker voor de 155 huishoudens kwam uit de koker van Piet de Bruin en Harry Balk, de uitvoering werd mogelijk gemaakt door Auto Smeeing, Restaurant de Korte Duinen, Eetvilla van den Brink, Eetcafé Centraal en Hans Boks. De bloemen werden overhandigd als hart onder de riem in deze moeilijke tijd. De initiatiefnemers hopen dat deze actie elders in Soest ook een vervolg krijgt
vacatures
Arnoud Kas op tournee door de gemeente
De bewoners van het wooncomplex voor senioren Drie Eiken en de woonzorgvoorziening de Heybergh aan de Rademakerstraat werden donderdagmiddag verrast met een miniconcert door poptroubadour Arnoud Kas uit Soest. Hij zong en begeleidde zichzelf op de gitaar, iets wat hij eerder die week ook al in Soest deed en nog wel vaker zal doen.

Kas geeft zondag om 17.00 uur een concert aan voor de portiekwoningen van de Veenbesstraat 204-242. Hij doet dat aan de zijde van de Koningsweg. De bewoners houden er elke zondag een balkonborrel.
krantenadvertenties
Top’s Edelgebak: ‘Wij blijven bakken!’
,Met de Pasen voor de deur zijn wij in onze bakkerij en chocolaterie volop in voorbereiding bij het maken van allerlei lekkernijen. Onze uitdaging is om bij zoveel mogelijk mensen een vrolijk Pasen te verzorgen en hiervoor halen wij van alles uit de oven.” Dat zeggen Arjan en Saskia van Top’s Edelgebak. In zoon Tom komt hiervoor ook de vierde generatie van dit familiebedrijf in actie. ,,Wij zijn begonnen met het gratis bezorgen. De enige voorwaarde is dat men besteld via onze webshop: edelgebak-shop.nl. Zo is het mogelijk om ook iedereen die thuis is op afstand te verwennen met onze lekkernijen! We hebben al veel mensen blij gemaakt.”
vacatures
Beauty-K: ‘Wij zijn geopend en bezorgen aan huis!’
,,Hoewel onze luxe schoonheidssalons onder deze omstandigheden gesloten zijn, is onze parfumerie voor u geopend. Wij hebben heerlijke parfums en eau de toilettes in diverse prijsklassen. Ons grote assortiment huidverzorgingsproducten en handcremes, is momenteel bij velen gewild. Cadeaubonnen zijn altijd leuk om te geven en te krijgen.
Bij besteding vanaf 100 euro ontvangt u tijdelijk een natuurzeep naar keuze cadeau.

Parfurmerie & Schoonheidssalon Beauty-K, Plein van Zuid 26, Soest, tel. 035-6018796. Like ons ook op facebook!
krantenadvertenties
Alexanderhoeve Overhees brengt lekkernijen bij klanten thuis
,,Ik heet u van harte welkom bij Alexanderhoeve Overhees, de winkel met ouderwetse gezelligheid. Lukt het u momenteel niet om naar mij te komen? Dan bezorgen wij uw lekkernijen bij u thuis.” Dat zegt Priscilla Kaats van de bekende kaaswinkel aan de Tamboerijn, waar ook andere lekkernijen verkrijgbaar zijn.

Vanuit haar winkel blijft ze haar klanten bedienen, waar het maar kan. Meer informatie over de producten en service van de winkel in Overhees: www.alexanderhoeveoverhees.nl
vacatures
Haal- en brengservice Autobedrijf De Soester
Een speciaal autobedrijf, dat is De Soester gevestigd aan de Kostverlorenweg, op de hoek met de Laanstraat. Daar heerst nostalgie in een modern vormgegeven locatie. Een flitsende garageformule van een gerenommeerd familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een begrip. Dat betekent dat we uw auto, ongeacht van welk merk, in onderhoud/reparatie kunnen nemen. U bent ook aan het juiste adres voor een nieuwe KIA, daarnaast hebben wij een interessante occasions selectie. In deze tijd kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice! Autobedrijf De Soester, Kostverlorenweg 1, 3762 EM Soest, tel. +31(0)35 602 10 64, info@soester.nl, www.soester.nl.
krantenadvertenties
Bodyperfection al 16 jaar in beweging
,,Vorig jaar hebben we 15 jaar in beweging gevierd en nu staan wij, net als vele ondernemers, letterlijk stil..... Sporten kan niet! Starten met afslanken of het kopen van onze Straight away producten nog wel. Online begeleiding is zeker nu ook een optie. We missen onze vaste kern enorm maar hopen straks iedereen in goede gezondheid weer te verwelkomen op de Koninginnelaan 42a! Blijf gezond!” Linda en Monique www.bodyperfection.nu info@bodyperfection.nu tel. 06 – 511 40 345
vacatures
Bestellen via de webshop bij slijterij Brouwer
Onze bus staat klaar om te gaan bezorgen bij jou! Wil of kan je de deur niet uit vanwege het coronavirus, maar toch je favoriete drankje(s) blijven drinken? Bestellen gaat heel makkelijk via onze webshop, bellen kan natuurlijk ook. We brengen het met liefde bij je thuis. Wil en kan je toch nog in één van onze winkels komen, dat kan natuurlijk nog steeds. Wij voorzien je graag, op minimaal 1,5 meter afstand, van advies.

Kijk ook op www.wijnhandel-slijterij.nl.
vacatures
EkoPlaza: Capsinol natuurlijke neusspray
Natuurlijke neusspray Capsinol is een product uit Soest dat inmiddels over de hele wereld wordt verkocht. Heb je regelmatig last van neusklachten? Verstopte neus of juist een loopneus? Daar is een natuurlijke oplossing voor: Capsinol neusspray op basis van rode peper. Ja, het is wel pittig, maar ook zeer effectief bij met name chronische neusklachten. Capsinol is ontwikkeld door twee ondernemers uit Soest. Het wordt al een aantal jaar wereldwijd goed verkocht. Zelfs KNO-artsen uit Australië weten ons te vinden. Capsinol is te koop bij de EkoPlaza in Soest (of via onze site www.capsinol.nl).
vacatures
Haal- en brengservice Autobedrijf De Soester
Een speciaal autobedrijf, dat is De Soester gevestigd aan de Kostverlorenweg, op de hoek met de Laanstraat. Daar heerst nostalgie in een modern vormgegeven locatie. Een flitsende garageformule van een gerenommeerd familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een begrip. Dat betekent dat we uw auto, ongeacht van welk merk, in onderhoud/reparatie kunnen nemen. U bent ook aan het juiste adres voor een nieuwe KIA, daarnaast hebben wij een interessante occasions selectie. In deze tijd kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice! Autobedrijf De Soester, Kostverlorenweg 1, 3762 EM Soest, tel. +31(0)35 602 10 64, info@soester.nl, www.soester.nl.
Hier adverteren? Neem contact op met een van onze media adviseurs
Silvan van Hierden
Silvan van Hierden