Innovatieve oplossing voor arbeidsongeschiktheid als ondernemer

21-10-2019, 10:44 | Lezersnieuws | Helma

Soest – Recent is er een nieuw pensioenakkoord gesloten, daarbij is onder andere afgesproken dat je binnenkort verplicht iets geregeld moet hebben voor arbeidsongeschiktheid. De Ondernemersladder is met SharePeople om de tafel gegaan en samen hebben zij een uitstekend aanbod kunnen samenstellen voor ZZP, starters en MKB.

 

80% van de ondernemers verzekert zich niet en als je dan langdurig ziek wordt kom je in financiële problemen en kan je zelfs failliet gaan. Ondernemersladder vindt het belangrijk dat ondernemers een vangnet hebben bij arbeidsongeschiktheid. Na uitgebreid onderzoek is Ondernemersladder uitgekomen bij SharePeople.

 

SharePeople heeft bedacht dat deelnemers onderling het risico op arbeidsongeschiktheid dekken voor een termijn van 2 jaar. Je betaalt dus geen premie, maar je maakt een reservering op je eigen bankrekening. Al deze rekeningen bij elkaar vormen een vangnet en daarmee kunnen we zieken opvangen. Je doneert maximaal de hoogte van je maandelijkse reservering maar in de praktijk is dit vele malen minder. Het bedrag dat je maandelijks overhoudt, kun je vrij besteden en ben je niet kwijt zoals dat bij een AOV-premie wel het geval is.

 

Ondernemersladder presenteert mooie aanbieding die geldig is tot 1 november 2019: Als je (betalend) lid of donateur van Ondernemersladder bent of wordt ontvang je € 50,- korting op het eenmalige inschrijfgeld én per inschrijving vervallen dan voor iedereen een maand de administratiekosten (normaal € 10,- per maand). Bijvoorbeeld: 50 inschrijvingen betekent 50 maanden geen administratiekosten. Dit is een voordeel van € 500,- per persoon! De kortingscode is te vinden op de website van Ondernemersladder Soest.

 https://ondernemersladdersoest.nl/regel-je-arbeidsongeschiktheid/