• Annemiek Ramaekers tijdens een bijeenkomst van Ondernemersladder Soest

    Helma Starink

Ondernemersladder heeft de perfecte plek gevonden

10-12-2019, 16:53 | Lezersnieuws | Helma

Ondernemersladder zal de locatie met kantoren, flexplekken en ondernemerscentrum op vrijdag 13 december officieel openen. Op deze broedplaats worden trainingen gegeven, gewerkt en gespard door ondernemers. Naast dat Ondernemersladder zelf gevestigd is in dit pand, hebben inmiddels ook de eerste ondernemers zich gevestigd met hun bedrijf.

Ondernemersladder Soest is een initiatief van lokale ondernemers, inmiddels zijn er al ruim 50 leden. Sinds een aantal weken zitten de eerste ondernemers en Ondernemersladder in het nieuwe pand aan Weteringpad 7. We hebben al veel positieve reacties ontvangen en geloven er in dat dit pand zal bijdragen aan de groei van Ondernemersladder en de aangesloten leden.

Voor alle ondernemers is het mogelijk om hier te komen flexwerken of sparren met een collega-ondernemer. Vind je dit interessant of wil je een kantoor – of vergaderruimte huren? Neem dan contact op met Ondernemersladder (06 12214374).

Samen sterk

Leden wisselen kennis en ervaringen uit, versterken hun netwerk en krijgen ondersteuning als ze het even zwaar hebben. Op deze manier helpen ze elkaar verder. “We zijn betrokken bij onze omgeving en willen de kennis die wij als ondernemer hebben delen, zodat we kunnen leren en we gezamenlijk onze eigen prOndernemersladder heeft de perfecte plek gevonden!