• Birgit Frijlink

    Sabine Keijzer

Online en telefonisch CV & LinkedIn support

24-03-2020, 11:59 | Lezersnieuws | Birgit Frijlink

Ben je je baan kwijtgeraakt door de crisis? Of heb je nog werk maar twijfel je of je dat kunt behouden? Dan is het belangrijk om je tijd nu te besteden aan een goed CV, LinkedIn profiel en je netwerk.  Zodat je direct kunt reageren, als zich een mogelijkheid voordoet.

Rood Loopbaanadvies helpt werkzoekenden vanaf nu met telefonische coaching (of skype, zoom etc.). De arbeidsmarkt is in een paar weken tijd compleet veranderd. Daarom moet, wanneer je gaat solliciteren, echt alles kloppen! Bij een CV gaat het bijvoorbeeld om meer dan alleen een mooie lay-out. Daarnaast moet je motivatiebrief echt persoonlijk zijn. Tevens is het hebben van een LinkedIn profiel én het goed inzetten ervan belangrijk. Kortom, er zijn een aantal zaken die je kunt verbeteren om je kansen op de arbeidsmarkt de aankomende maanden te vergroten. Rood Loopbaanadvies kijkt met je mee, geeft tips en zorgt dat je jezelf zo goed mogelijk kunt presenteren.

Neem via de mail info@roodloopbaadadvies.nl of via whatsapp 06-33958897 contact op met Birgit Frijlink en we plannen direct telefonisch of online een afspraak in. In april en mei geldt bovendien een gereduceerd tarief. Kijk hiervoor op www.roodloopbaanadvies.nl.