• RiffOff

    JKPN

Toffe gratis zang workshop in de voorjaarsvakantie

22-02-2020, 20:27 | Lezersnieuws | Oscar Groenewout

In de voorjaarsvakantie organiseert Jeugdpopkoor RiffOff, voor alle kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar uit Soest en omgeving, een gratis open zang workshop. 
RiffOff is het tofste jeugdpopkoor van Nederland en komt nu ook naar Soest.
Om zelf te ervaren hoe tof het is om samen met leeftijdsgenootjes te zingen is er op 1 maart, in Artishock, Cultureel Podium Soest, een gratis open workshop voor iedereen tussen de 4 en 18 jaar die van zingen houdt.

Zangcoach Tamara van Esch richt Jeugdpopkoor RiffOff-Soest op en zal, vanaf 10 maart, wekelijks op de dinsdag gaan repeteren in Artishock, Cultureel Podium Soest. 
Op zondag 1 maart is er eerst een gratis open workshop voor iedereen die tussen de 4 en 18 jaar is, van zingen houdt, samen met leeftijdsgenootjes recente Top40muziek wil zingen en samen op het podium wil gaan knallen. 

In de repetities is veel aandacht voor stemtechniek en presentatie. Er wordt gewerkt met een speciaal ontwikkelde lesmethode waarin, naast samen meerstemmig zingen, ook ruimte is voor solozang. Er wordt wekelijks in verschillende leeftijdsgroepen gerepeteerd. Deze treden soms samen en soms apart op. 

RiffOff jeugdpopkoren is opgericht door de makers van Zinge!  
Jeugdpopkoor Zinge!, uit Hendrik-Ido-Ambacht, is al 6 jaar een groot succes en niet alleen in de eigen regio, maar inmiddels zelfs binnen geheel zingend Nederland een begrip. Bijna 150 kids tussen de 4 en 18 jaar repeteren wekelijks, doen mee aan festivals en treden door het hele land op. Met regelmaat vallen de oudste groepen in de prijzen omdat ze opvallen door hun hippe uitstraling, hun toffe energie en door de opvallende repertoirekeuze; namelijk top40 muziek van nu!
Dit soort toffe zanggroepen starten nu ook in Soest 

Dus; Ben jij tussen de 4 en 18 jaar oud? Hou je van top40 muziek én van zingen? Kom dan kijken of zingen bij het tofste jeugdpopkoor in de regio ook iets voor jou is!

Meld je snel aan voor de gratis open workshop op 1 maart via www.riffoff.nl en dan zien we jou daar!