• v.l.n.r. Moniek Roeloffs, Judith Overbosch, Renée van Rooij, Myriam Geskus, Nadja Geskus

    Corelien Scherff

Maidstone komt met nieuw album!

21-02-2020, 15:37 | Lezersnieuws | Judith Overbosch

De dames van Maidstone maken er altijd een feest van op het podium. Op 7 maart 2020 zal de album release plaatsvinden van hun nieuwe album “The Tree of Life” in de Vorstin in Hilversum. Gegarandeerd weer een mooi feest!

 

Maidstone is een enthousiaste en vrolijke meidenband uit de omgeving Utrecht bestaande uit: Renée van Rooij (lead zang), Nadja Geskus (drums en zang), Myriam Geskus (gitaar), Moniek Roeloffs (gitaar en zang) en Judith Overbosch (bas en zang). Maidstone trad voorheen op onder een andere naam. De band vond, na een aantal wisselingen van leden en een steviger muziek genre, dat het tijd was om ook de naam te veranderen naar een naam die bij hen paste.

 

Een nieuwe naam, een nieuwe sound, dat vraagt natuurlijk ook om een nieuw album! En die komt dit jaar uit. Het album bestaat uit diverse rocknummers. De een catchy, de andere stevige hardrock. Een voorproefje van het album staat al online. Het eerste nummer en tevens de single van het album “the Road” kun je al beluisteren. De band zal voordat de album release is nog een nummer als voorproefje online zetten. De band is vooral zeer trots op de title song “The Tree of Life”, maar dit nummer zal nog even geheim blijven tot de album release.

 

De album release vindt plaats op 7 maart in de Vorstin in Hilversum. Om 21:00 gaan de deuren open. Om 21:30 zal de support act The Canaleers spelen en Maidstone zelf begint om 22:30. De entree bedraagt €5,-. Tickets zijn verkrijgbaar via www.devorstin.nl.