• Winter wonderland met blacklights

    Co Hoofd

Winter wonderland op het Kwatrijn

10-01-2020, 16:23 | Lezersnieuws | Matthijs

De tuin van locatie Kwatrijn van Amerpoort, een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking, was donderdagavond 9 januari omgetoverd in een sprookjesachtig winter landschap met muziek, lekker eten en drinken en een echte schaatsbaan. Veel bewoners van de Kolonieweg en de omgeving maakten van de gelegenheid gebruik om eens bij hun buren van Amerpoort te komen kijken.

De buurtbewoners liepen de tocht mee met de bewoners van Kwatrijn, hun begeleiders en familieleden. Tijdens de wandeltocht kwamen ze langs een muziektheater, een winter wonderland met mooie lichteffecten, kregen ze glühwein bij de schaatsbaan – veel kinderen maakten van de gelegenheid gebruik om de schaatsbaan uit te proberen- en eindigden in een skihut met muziek en oliebollen.

In de skihut wachtte een mooie verrassing voor de bewoners. De Lions club van Soest had een geschenk voor de tuingroep: een echte shovel. Voor de cliënten van de tuingroep kon het jaar niet mooier beginnen dan dit.

De manager van het Kwatrijn Richard Lek bedankte de Lions club. Hij bedankte ook de aanwezige buurtbewoners voor hun ‘goede buur’ zijn en de mooie manier waarop zij helpen de bewoners van Kwatrijn zich thuis te laten voelen op de Kolonieweg.