Soesterse schrijfster schrijft psychologische thriller met zus

17-10-2019, 15:49 | Lezersnieuws | Aangeleverd website

De zussen Victoria en Alexandra Nagelkerke hebben voor hun derde thriller Hilversum als achtergrond gekozen, het 'storp' waar ze een groot deel van hun jeugd doorbrachten. Later kwamen ze allebei naar Soest, waar Victoria nog steeds woont.

Samen schreven ze eerder een thriller met Amersfoort als decor, nu dus Hilversum. Misschien komt Soest ook nog eens aan de beurt... 

Na hun twee goed ontvangen thrillers gingen zij aan de slag voor Storytel. Hun audioserie De Mooiste Tijd van je Leven stond wekenlang in de top tien van best beluisterde series. Hun nieuwste boek Stille Wateren verschijnt bij HarperCollins Holland.

Stille Wateren is een nagelbijtend spannende thriller over een jonge vrouw die tien jaar geleden iets vreselijks heeft gedaan. Of toch niet? Op zoek naar de waarheid vervaagt de grens tussen waan en werkelijkheid.

Op donderdag 24 oktober om 17.00 uur is de feestelijke boekpresentatie bij boekhandel Voorhoeve, Kerkstraat 77-79 in Hilversum. Daar gaat het schrijversduo in gesprek met Tjeerd Wouters, psychiater bij o.a. het Pieter Baan Centrum. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Ga voor meer informatie over de schrijvende zussen naar www.evanagelkerke.nl