• Luuk op de Posbank met zijn vader

    Bas Fokker

Benefietdiner voor Alpe d'HuZes bij restaurant 't Hoogt

23-02-2020, 21:07 | Lezersnieuws | luuk de Leeuw

Op woensdagavond 1 april 2020 wordt een benefietdiner georganiseerd door Luuk de Leeuw (16 jaar) uit Soest ten behoeve van KWF Kankerfonds. De avond staat in teken van zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Luuk doet samen met o.a. zijn vader, familie en vrienden mee aan de Alpe d'Huzes 2020 (Team Elements & Team Chalet.nl). Zij gaan op 4 juni proberen de berg op de fiets of lopend meerdere keren te bedwingen. De beklimming begint in het dorp Le Bourg d'Oisans, is 13,8 km lang en heeft een stijgingspercentage van 7,9 %.In totaal worden 1061 hoogtemeters overbrugd in 21 bochten.

Voor het diner heeft restaurant 't Hoogt haar prachtige locatie volledig ter beschikking gesteld. Gastheer Luuk zal onder begeleiding van o.a. Nicole van Eeten ('t Hoogt) en Rogier Sluyter (voormalig chefkok De Goede Gooier in Blaricum) en ondersteund door een team van familie en vrienden, zijn best doen om om de avond tot een groot succes te maken. 

Het diner zal bestaan uit een hoogstaand 4 gangen diner inclusief drankjes. Tevens zal er een loterij zijn met mooie prijzen gedoneerd door diverse winkels uit Soest. Ook zal er die avond een veiling van diverse ingebrachte objecten (oa een rondvlucht vanaf vliegveld Hilversum) plaatsvinden. Alle opbrengsten uit het diner, de loterij en de veiling komen ten goede aan het goede doel. 

De kosten van het diner bedragen € 80 per persoon waarvoor je een verzorgde avond met een mooi 4-gangen diner, lekker drankje en alvast 1 lot voor de loterij met mooie prijzen.

Aanmelden voor deze prachtige avond met bijzonder doel is mogelijk door een mail te sturen naar onderstaand e-mail adres ovv aantal deelnemers. Hierna zal persoonlijk contact opgenomen worden voor uitleg omtrent de donatie. Voor eventuele vragen of opmerkingen kan onderstaand emailadres ook gebruikt worden.

Wees snel, want vol=vol

Mocht je verhinderd zijn, is het ook mogelijk om Luuk te sponsoren via de website van Alpe D'huZes, elk bedrag is welkom. Gebruik hiervoor onderstaande link:

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/LuukdeLeeuw

email: sponsorluuk@xs4all.nl

“opgeven is geen optie”