Slim op pad met de smartphone

26-02-2020, 16:00 | Lezersnieuws | Educatie Idea

In het voorjaar krijgen mensen weer zin om naar buiten te gaan. Daarom besteedt?SeniorWeb?aandacht?aan?digitale handigheidjes bij het fietsen en wandelen in de ‘Slim op pad’-maand. Er zijn allerlei apps beschikbaar voor de smartphone waardoor u nog leuker en slimmer op pad kunt gaan. Zo kunt u wandel- of fietsroutes bekijken én maken, opzoeken waar u even kunt lunchen, waar toiletten zijn, een prachtig plekje heel precies vastleggen met GPS-coördinaten en bekijken wat er onderweg allemaal te zien is. 

 

Ook bij Bibliotheek Idea besteden we speciale aandacht aan de ‘Slim op pad’-maand. Bij de Digitale Cafés (in alle vestigingen) is er de mogelijkheid om meer te ontdekken over bovengenoemde slimmigheden en kunt u een overzicht krijgen van handige apps voor onderweg. Bij het App Café (in Bibliotheek Bilthoven) behandelen we in de maart twee ‘op pad’-apps: de Klompenpaden-app en Google Maps. 

 

Kom vrijblijvend binnenlopen bij een van de Digitale Cafés van Bibliotheek Idea: 

Elke dinsdag van 10.00-11.30 in Bilthoven, Bunnik & Zeist 

Elke vrijdag van 13.30-15.00 uur in Soesterberg 

Elke vrijdag van 14.00-15.30 uur in Maartensdijk 

Voor het App Café in Bilthoven dient u zich op te geven. Dit kan via ideacultuur.nl/appcafe, in de bibliotheek of door 085 822 2777 te bellen.