• Zelf een hoepel maken

    Ciska Wiss-Poortman
  • Naam van facebook

    Ciska Wiss-Poortman

Creatief met elkaar

03-04-2020, 10:30 | Lezersnieuws | Ciska Wiss-Poortman

In deze corona periode zitten wij (bijna) allemaal thuis met onze kinderen.

Van school uit wordt ook best veel gevraagd van de ouders. Petje af hoe ouders die werken en leren met de kinderen thuis nu combineren.

Wij zijn zelf ouders van 1 zoontje van 5 jaar. Mijn man werkt en ik doe de week opdrachtjes van school samen met ons zoontje Jaycen.

Om er toch samen wat leuks van te maken de komende periode (en daarna) ben ik sinds 24 maart 2020 de facebook pagina ByCis begonnen.

Zowel ik als Jaycen vinden het erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik bedenk leerzame maar ook creatieve ideetjes en mij lijkt het leuk om dat ook met andere ouders te kunnen delen enom ze eventueel te inspireren en de druk wat er op de ouders ligt te verminderen, zo zijn we samen creatief met elkaar.

Ik heb vorige week samen met Jaycen een eigen hoepel gemaakt, zodat we samen in de tuin kunnen hoela hoepen, en dus ook meteen een stukje beweging hebben.

Ook hebben we getallen, kleuren en vormen geleerd op een creatieve manier die zowel in de tuin of op het balkon kunnen.

Bent uw nieuwsgierig geworden?! Kijk dan is op https://www.facebook.com/Creatiefmetelkaar/ daar kunt u alle leuke leerzame en creatieve ideetjes zien. En als u via facebook wilt u kijken, kijk dan via het zoekbalkje bij facebook typ dan ByCis in )

 

Een creatieve groet,

Ciska Wiss-Poortman