• Impressie van het nieuwe pand van de ZMGroep.

    ZMGroep

ZMGroep kiest voor nieuwe locatie aan de Tolweg in Baarn

20-03-2018, 10:35 | Lezersnieuws | Wendy

De ZMGroep, het Baarnse accountants-  en advieskantoor, verhuist naar een nieuwe locatie aan de Tolweg in Baarn. Dit heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt. Het huidige pand aan de Eemnesserweg bood onvoldoende mogelijkheden voor hun groeistrategie en de wens naar een werkomgeving van de toekomst.

Directeur ZMGroep, Siebe de Haan, over de keuze van de nieuwe locatie: “We zijn erg blij met dit  nieuwe pand dat ons de ruimte geeft om te werken, te ontmoeten en te verbinden. En dat past precies bij onze visie om te streven naar de werkplek van de toekomst waarin onderlinge communicatie en toegankelijkheid belangrijk zijn.”

Het nieuwe kantoorpand is strategisch gunstig gelegen op bedrijventerrein “De Drie Eiken” in Baarn nabij de A1 (afrit 11, Baarn).  Eerst zal het pand zowel binnen als buiten een metamorfose ondergaan. Naar verwachting vindt de daadwerkelijke verhuizing eind 2018 plaats.

Over ZMGroep ZMGroep uit Baarn helpt  ondernemers bij hun financiële gezondheid op het gebied van: accountancy, belastingadvies, (salaris)administratie, personele zaken, financiering en bedrijfsovernames. Al meer dan 50 jaar adviseren zij ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.  Met ruim 45 medewerkers is het een  gerenommeerd accountants- en advieskantoor waar het niet alleen om cijfers draait maar in het samen helder ondernemen. De groep bestaat uit  Zwart Mul Accountants en adviseurs, Peopleprofs Personele zaken, en Coralis Ondernemende consultants.