• ZMGroep breidt uit met het voormalig Rabobank kantoor

    ZMGroep
  • Detail huidig ZMGroep kantoor

    ZMGroep

ZMGroep groeit hard, nieuwe huisvesting erbij

28-09-2017, 11:41 | Lezersnieuws | ZMGroep

De ZMGroep, het Baarnse accountants- en advieskantoor, maakt een enorme groei door. Om die reden heeft het bedrijf het voormalig Rabobank kantoor aan de Eemnesserweg aangetrokken. Om in de toenemende vraag aan accountancy en advies te kunnen voorzien, is er bovendien versterking van het team binnengehaald. Alinda Keverkamp wordt per december directeur van Coralis, de tak van ZMGroep die ondernemers helpt bij bedrijfsovernames, bedrijfswaardering, financiering en familieopvolging.

'Wij zien een toenemende vraag op ons af komen om ondernemers te adviseren op financieel, fiscaal en organisatorisch terrein', vertelt Siebe de Haan, directeur van ZMGroep. 'De dienstverlening van de accountant is de laatste jaren veranderd. Vroeger draaide het vooral om het opstellen van jaarrekeningen en het regelen van belastingaangiftes. Tegenwoordig hebben ondernemers meer behoefte aan een sparringpartner die op een kritische manier met hen meedenkt over het goed leiden van hun bedrijf en het financieel gezond houden daarvan. De expertise die daarvoor nodig is, bieden wij vanuit de groep. Met de uitbreiding van de huisvesting en van ons team zijn we beter in staat om verder door te groeien en onze klanten nog beter te bedienen.'

Voormalig Rabobank kantoor

Het voormalig Rabobank kantoor aan de Eemnesserweg staat precies tussen de bestaande kantoren van ZMGroep en wordt geïntegreerd in hun bestaande huisvesting. Thema's als duurzaamheid en ontmoeting komen centraal te staan in deze herontwikkeling. De verwachting is dat tweede helft 2018 alles klaar is.

Over ZMGroep

ZMGroep uit Baarn helpt ondernemers bij hun financiële gezondheid op het gebied van: accountancy, belastingadvies, (salaris)administratie, personele zaken, financiering en bedrijfsovernames. Al meer dan 50 jaar adviseren zij ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Met ruim 45 medewerkers is het een gerenommeerd accountants- en advieskantoor waar het niet alleen om cijfers draait maar in het samen helder ondernemen. De groep bestaat uit Zwart Mul Accountants en adviseurs, Peopleprofs Personele zaken, en Coralis Ondernemende consultants.