• Jord Jager en Meino Zandwijk krijgen de cheque van Peter Beijer

    Jochum de Jong

Wedstrijd Soester Elftal levert € 750,00 op voor Stichting ZoALSJan.

10-09-2017, 20:20 | Lezersnieuws | Peter Beijer

SOEST - IZaterdag 10 juni speelde een team, samengesteld uit voetballers van de vijf Soester verenigingen een wedstrijd tegen tweedeklasser Hooglanderveen. De eerste wedstrijd van het Soester Elftal leverde dankzij sponsoring en een collecte een netto resultaat van € 750,00 op. Dit bedrag werd afgelopen vrijdag geschonken aan Stichting ZoALSJan.

Vrijdagavond overhandigde de commissie bij Bowling Overhees een cheque van € 750,00 euro aan Meino Zandwijk en Jord Jager van Stichting ZoALSJan. Stichting ZoALSJan organiseert acties zoals de Drakenbootrace en Holland4ALS om geld bijeen te brengen. Met dit geld worden hulpmiddelen gekocht voor ALS-patiënten.

De voornaamste doelstelling: van de stichting is dat ALS-patiënten zolang mogelijk in een comfortabele thuisomgeving kunnen genieten met familie en vrienden voor de resterende tijd. Dat wordt gerealiseerd door ALS-patiënten aan hulpmiddelen en diensten te helpen.

De commissie van het Soester Elftal speelde na de overhandiging een partijtje bowl (gesponsord door Wilco Wernsen van Bowling Overhees). De wedstrijd van juni werd geëvalueerd en de eerste plannen voor een tweede wedstrijd zijn inmiddels gemaakt.