• We hopen op een strenge winter

    Privébezit Petersbaan

Verkoop seizoenkaarten 2018-2019 Stichting Natuurijs Peter’s Baan Soest

11-10-2018, 09:27 | Lezersnieuws | Sonja

Zoals elk jaar starten wij de inschrijving voor de seizoenkaart.

Het afgelopen seizoen zijn wij helaas slechts 2 dagen open geweest. Dat was op LTC Soestdijk. We zijn alle vrijwilligers nog steeds erg dankbaar voor hun hulp en inzet.

We hopen echter dat wij schaatsers deze winter weer zelf kunnen ontvangen op de Peter's Baan.

Wij willen de schaatsliefhebbers van Soest en omstreken ook nu weer in de gelegenheid stellen zich in te schrijven voor het nieuwe seizoen 2018 – 2019.

De seizoenkaarten kunnen bij voorintekening besteld worden.

Op onze website www.petersbaan.nl kunt u alle informatie terugvinden en een formulier downloaden en mailen (mail@petersbaan.nl).

De prijzen van de seizoenkaart en de losse toegang aan de kassa zijn ook dit jaar niet verhoogd.

Tot 1 december 2018 kost een seizoenkaart voor kinderen t/m 14 jaar € 3,00 en iedereen vanaf 15 jaar € 6,00.

Na 1 december worden deze prijzen verdubbeld.

De bestelde kaarten kunnen op zaterdag 1 december tussen 10:00 uur en 13:00 uur opgehaald worden op de Eemweg 2b te Soest. Vanaf dit jaar kunt u bij ons ook betalen met uw pinpas.

Ook als u zich niet heeft ingeschreven, kunt u zich melden op de Peter’s baan op de afhaaldag, dan wordt uw seizoenkaart ter plekke gemaakt.

Alle kaarthouders van afgelopen jaar hebben zijn reeds op de hoogte gesteld dat de abonnementen – aangeschaft voor seizoen 2017-2018 - óók geldig blijven voor seizoen 2018-2019. De kaart blijft geldig, er hoeft geen nieuwe te worden opgehaald.

De Peter’s baan wordt volledig gerund door vrijwilligers, zonder enige vorm van subsidie, en wij danken u bij voorbaat voor uw ondersteuning.

Namens het bestuur,

Sonja Hoksbergen (secretaris)