• Tai Chi is heerlijk om in de open lucht te beoefenen

    D.A.Kwant (rechten Tai Chi Peter de Jong)

Tai Chi: kunst voor ieder

17-09-2017, 15:40 | Lezersnieuws | Peter de Jong

Tai Chi is een kunst, die je op verschillende niveaus kunt beoefenen. Wat interesseert mensen om hieraan te beginnen?

Heb je behoefte om te ontspannen en lekker in je vel te zitten? Hou je van bewegen en doe je dat het liefst op het moment dat het jou uitkomt, met de inspanning die je dan uitkomt? Wil je soepel blijven, je geest ontspannen en beide voeten op de grond hebben? Dan is Tai Chi iets voor jou! Tai Chi is goed in te passen in ons drukke dagelijkse leven en draagt bij daar relaxt bij te blijven. Misschien gaat het je wel helpen bij je rug- of nekpijn.

Kun je enige discipline opbrengen om regelmatig, liefst dagelijks de oefening te doen? Dan kan de vorm, waarin de beoefening van Tai Chi iets van je vraagt, je helpen. Het volgen van lessen, eenmaal per week is voldoende om je beoefening te ondersteunen.

Hoe kom je erachter of Tai Chi waarde kan brengen in je leven? Vraag het iemand die Tai Chi beoefent of kom naar een introductieles en geef je op. Na een half jaar weet je of Tai Chi je raakt, het iets met je lijf en geest doet en of je ermee verder wilt.

De lessen Tai Chi in Soest beginnen in september. Wil je een vrijblijvende introductieles volgen? Kom dan op 20 of 21 september om 19.00 uur naar de Driesprong, St Theresiastraat Soest. Meer informatie of aanmelden: peter@taichipeterdejong.nl, 06-14982577.

In ruil wordt een donatie (bijv EUR 5) gevraagd, die aan KiKa zal worden geschonken.