• TTV Overhees

Overhees geeft jeugd een kans in duel voor statistieken

15-04-2018, 15:11 | Lezersnieuws | Frank

Er stond niets meer op het spel: de tafeltennissers van TTV Overhees hadden hun doel, handhaving, al lang bereikt en stevenden af op een eindklassering in de middenmoot. Een mooie gelegenheid om een jonge speler te laten ruiken aan het echte werk.  

Vijfde klasser Rik van der Noord van Overhees 3 verving in de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Gispen 5 de geblesseerde Ruben Immerzeel en deed dat prima. Hij kwam weliswaar niet tot winst, maar onbevangen en met een goede basistechniek wist hij toch goed mee te komen met de gelouterde Culemborgers. Hij wist als enige Overhezer een game te winnen van de kopman van Gispen, Mario Lenting, en pakte ook een game van Maurice Bovens, die inviel bij de tegenstander. 

Dat Overhees zwaar leunt op Ruben en Mark Immerzeel was duidelijk nu beiden ontbraken: alleen Gerard de Jong wist een punt in Soest te houden door Bovens te verslaan. Door de 1-9 nederlaag finisht Overhees als vierde, terwijl het tot het laatste duel in de race was voor plaats 2. Het deert de Soesters niet: handhaving in de 3e klasse was het doel en dat is bereikt.