• Stefan Rademaker (l) valt aan tegen Mark Staffhorst (r)

    Ted van Velzen

Overhees demarreert

28-10-2017, 01:30 | Lezersnieuws | Frank Weijers

Met een grote overwinning van 8-2 op Hoogland 4 en een onverwachte uitglijder van concurrent Gispen 6 plaatsten de tafeltennissers van Overhees deze week een flinke demarrage.

Voor het eerst dit seizoen moesten de Soesters het stellen zonder kopman Ruben Immerzeel, die rust kreeg. Maar Overhees beschikt over een voldoende brede selectie om dit op te vangen. Het was Mark Immerzeel die opnieuw aantoonde in goede vorm te zijn, hij won al zijn enkelspelen. Ook Stefan Rademaker en de van een schouderblessure herstelde Gerard de Jong lieten goed tafeltennis zien. Beide versloegen de jonge Hooglanders Kevin Bornhijm en Peter Pluim, alleen de ervaren Mark Staffhorst wist punten af te snoepen van de twee Soesters. Het dubbel loopt al het hele seizoen prima bij Overhees, De Jong en Immerzeel lieten Bornhijm en Pluim kansloos.

Zo prijkte er aan het eind van de avond een uitstekende 8-2 op het bord. En er volgde meer goed nieuws uit Houten, waar HTTC 5 verrassend met 7-3 won van nummer twee Gispen Culemborg 6. Daardoor slaat Overhees ineens een gat van zeven punten naar de komende tegenstander en kan volgende maand naast het 40-jarig jubileum van Overhees misschien ook een kampioenschap van het eerste team worden gevierd.

Stand 4e klasse F:

1. 6 - 44 Overhees

2. 6 - 37 Gispen Culemborg 6

3. 6 - 31 HTTC Houten 5

4. 6 - 30 ATC Almere 6

5. 6 - 23 Hoogland 4

6. 6 - 15 Veenland Wilnis

Programma:

vr. 3 nov. 20:00 Gispen Culemborg 6 - Overhees

di. 7 nov. 20:15 Overhees - Veenland Wilnis