Ontmoetingscentrum zoekt dringend barmedewerkers.

09-02-2018, 14:30 | Lezersnieuws | Mieke Veken - SWOS

Het SWOS ontmoetingscentrum De Drie Eiken in Soesterberg biedt een gezellige plek en wekelijks vele afwisselende activiteiten voor senioren van rond de 60 tot 90 jaar en ouder. Ontmoeten, bewegen, culturele en creatieve activiteiten, clubs en cursussen: er is van alles te doen.

Dagelijks is het centrum geopend, ook voor gewoon gezellig 's morgens een bak koffie of een drankje later op de dag.

Tijdens de openingsuren is er altijd een gastvrouw of gastheer, soms ook 2 mensen samen, die de gasten ontvangt en van dienst is. Je bent "eigen baas" in de keuken en achter de bar en verantwoordelijk voor de gang van zaken.

Dit alles gebeurt onder (bege)leiding van de ouderenwerker, die verantwoordelijk is voor de gang van zaken.

Op dit moment zijn we dringend op zoek naar enkele enthousiaste mensen die op vrijwillige basis deze taken kunnen en willen uitvoeren. Leeftijd, werkervaring of diploma's zijn niet van belang, wel plezier, gastvrijheid, handigheid en inzet.

Lijkt dit u wat? Meld u dan aan bij Mieke Veken, ouderenwerker, en meestal aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 14.00 uur. U kunt ook bellen: 0346-351402 of, en dat is het meest handige, een email sturen naar dedrieeiken@swos.nl.