• Ondernemersladder

    Ondernemersladder

Ondernemersladder opent eerste locatie.

06-03-2019, 13:25 | Lezersnieuws | Helma

Wethouder Liesa van Aalst zal de locatie van Ondernemersladder op vrijdag 8 maart officieel openen. Op deze locatie worden trainingen gegeven, gewerkt en gespard door ondernemers. Naast dat Ondernemersladder opleiding biedt aan startende ondernemers is de ondernemersladder er ook voor ervaren ondernemers. 

 

Ondernemersladder Soest is een initiatief van lokale ondernemers dat startende en bestaande ZZP-ers/MKB-ondernemers uit Soest, Baarn en Bunschoten ondersteunt in hun ondernemerschap. 

Via de Ondernemersladder worden lokale ondernemers  geholpen met het opstarten, doorstarten en door ontwikkelen van hun onderneming en hun ondernemersvaardigheden. Ervaren ondernemers kunnen met elkaar sparren en binnenkort trainingen toegespitst op hen volgen.

 

Samen sterk

Leden wisselen kennis en ervaringen uit, versterken hun netwerk en krijgen ondersteuning als ze het even zwaar hebben. Op deze manier helpen ze elkaar verder. “We zijn betrokken bij onze omgeving en willen de kennis die wij als ondernemer hebben delen, zodat we kunnen leren en we gezamenlijk onze eigen professionaliteit en ondernemerschap kunnen versterken.” Aldus Annemiek Ramaekers, medeoprichter van Ondernemersladder.