• Geslaagde starters pilot Business Course Basis

    UOA
  • Inspirerende lezing van auteur Irene van Gent

    UOA

Ondernemers Academie UOA vernieuwt haar programma's

07-08-2017, 11:20 | Lezersnieuws | B. Six

Ondernemerschap is in elke regio van groot belang. Een ieder weet dat ondernemen niet makkelijk is, anders zou iedereen het doen. Men dient goed te anticiperen. Dat geldt ook voor stichting Utrechtse Ondernemers Academie. Zij hielp al meer dan 10 jaar ondernemers uit de provincie Utrecht vooruit. De UOA diende ook te vernieuwen en is daarom de afgelopen maanden getransformeerd!

De UOA heeft besloten om zich te focussen op haar core business: het stimuleren van succesvol MKB-ondernemerschap. Deze nieuwe strategie leidde tot een gewijzigde naam, een opgefriste huisstijl, een nieuwe website, nieuw management en het belangrijkste: 3 volledig nieuwe programma's voor ondernemers! Vanaf heden biedt de UOA de volgende programma's aan;

A) Business Course Basis: een ondernemersprogramma van max. 4 maanden voor de startende ondernemer bestaande uit 10 workshops;

B) Business Course Extra: programma van max. 7 maanden voor de gevestigde ondernemer bestaande uit 13 workshops. Dit traject is inclusief een persoonlijke coach voor de ondernemer;

C) Business Course Master: programma van 12 maanden voor scale-up bedrijven met minimaal 10 FTE in dienst bestaande uit 14 workshops. Dit traject is ook inclusief een eigen coach en een Werkplaats. Dit is een avond met topadviseurs die ondernemers op knelpunten adviseren.

De UOA biedt haar programma's aan tegen zeer gereduceerde tarieven gezien het een ideële stichting is. Dit wordt mogelijk gemaakt door participanten (bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden) én een netwerk van +200 experts, in de vorm van trainers, coaches en adviseurs, die hun kennis en ervaring belangeloos ter beschikking stellen ter verbetering van het MKB ondernemerschap in NL.

Binnenkort gaat ook de gewenste transitie naar kennisplatform voor ondernemers in gang gezet worden door een inspiratiepagina op de website te plaatsen waar kennis, tips en inspiratie gedeeld wordt in de vorm van video en blogs door dit grote netwerk.

Gezien de UOA net haar programma's heeft vernieuwd zijn de al reeds scherpe prijzen in sommige gevallen dit najaar nog aantrekkelijker. Het startersprogramma Basis start 8 september en is dan nog € 250,- i.p.v. € 350,- . Het programma Extra start 27 november en is dan nog € 450,- i.p.v. € 750,-. De Master start september of oktober. De Gemeente Utrecht heeft reeds 50%-korting vouchers voor de Master aangeboden, de UOA hoopt dat andere gemeenten uit de regio dit voorbeeld volgen.

Meer informatie op www.uoa.nu