• Ruime balkons bij het Futurum Building aan het Kerkplein

    Peter Beijer

Nieuwbouw Futurum aan Kerkplein vordert gestaag

13-07-2019, 15:47 | Lezersnieuws | Peter

SOEST - De bouw van het appartementencomplex Futurum Building in het centrum van Soest vordert gestaag. Vrijdag 12 juli was er een open dag. De toekomstige bewoners kwamen een kijkje nemen en deden een indruk op van hun nieuwe woning. 


Het gebouw aan het kerkplein, tot vorig jaar in gebruik door de Rabobank, wordt momenteel getransformeerd tot een luxe appartementencomplex. De toekomstige bewoners van de reeds verkochte woningen wandelden vrijdag tijdens de open dag al rond in hun woning.

Ontwikkelaar Johan Zijtveld van JeeGee Vastgoed omschrijft de woningen van Futurum Building: ,,Appartementen met ruimte, een weids uitzicht en een buitenleven met een groot balkon. De bewoners van Futurum Building ervaren fraaie vergezichten. De polderlandschappen tussen Baarn, Bunschoten/Spakenburg, Amersfoort en Soest, de Oude Kerk en het Eemlandschap. Met de ruime balkons worden appartementen gerealiseerd waar buitenleven mogelijk is."

De negen appartementen komen op de bovenste twee verdiepingen van het voormalig bankgebouw. Twee daarvan zijn nog te koop.

Op de begane grond worden kantoorunits gerealiseerd. De Rabobank gaat na de zomer in een van de units kantoor houden. Momenteel is de bank gevestigd in een tijdelijke behuizing aan de Burg. Grothestraat.  

Naar verwachting wordt het totale complex opgeleverd in het eerste kwartaal van 2020. 

Informatie over Futurum Building en de appartementen die nog te koop zijn is te verkrijgen bij Van Wijk Makelaars. https://www.vanwijkmakelaars.nl/appartementen. Telefoon 035 6015050