• Voorkant van mijn folder

    ik

Nieuw in Soest: neurofeedback trainingen

28-03-2019, 16:47 | Lezersnieuws | aangeleverd website

Sinds januari biedt Breinvoeding in Soest neurofeedback trainingen aan. Lotte Goorhuis, psycholoog en eigenaar van Breinvoeding, vindt het geweldig om te zien hoe mensen weer in hun kracht komen door te werken aan mentale fitheid, balans, energie en het vergroten van het bewustzijn. Om deze resultaten te bereiken worden verschillende trainingen en therapieën ingezet. De focus ligt op het geven van neurofeedback trainingen. Dit is fitness voor het brein. Klachten als vermoeidheid, concentratie problemen, prikkelbaarheid, slaapproblemen, hoofdpijn en innerlijke onrust gaan samen met afwijkende patronen in de hersenactiviteit. Je kunt je brein eenvoudig en veilig trainen om op een effectievere manier met stress en prikkels om te gaan.

Bij Breinvoeding komen mensen die willen groeien en verantwoordelijkheid nemen voor hun gezondheid. Continue topprestaties leveren, goede zakelijke beslissingen nemen, overzicht houden over taken, zware verantwoordelijkheden dragen, lange werkdagen; het vraagt veel van het brein en het herstelvermogen van het lichaam.

Ook kinderen trainen hun brein bij Breinvoeding. We zien vooral kinderen met AD(H)D en school- en leer problemen. 

Bij Breinvoeding wordt neurofeedback, mindset coaching en orthomoleculaire therapie (voedingsadvies) geïntegreerd aangeboden om de ontwikkeling die jij wilt doormaken, vanuit verschillende niveaus kracht bij te zetten. Het resultaat? Meer energie, beter kunnen ontspannen, rust in je hoofd en een betere kwaliteit van leven. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen.

Benieuwd wat Breinvoeding voor jou kan betekenen? Hoe jij je brein efficiënter in kan zetten en bewust kan bijdragen aan een goede gezondheid op de korte en lange termijn? Plan dan een intake gesprek in en ervaar de rust en helderheid na een neurofeedback training. In de maanden maart en april krijg je 50% korting op de intake (dan 45€). De praktijk is gevestigd aan de Birkstraat 95 in Soest.

Breinvoeding is aangesloten bij een beroepsvereniging, waardoor als je aanvullend verzekerd bent, je de kosten bij veel zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed krijgt.

Voor meer informatie; www.breinvoeding.nl

lotte@breinvoeding.nl

06-47252485