• Let the Spoiling begin!

  R. van Valen
 • Honden Hotel

  R. van Valen
 • Honden Hotel

  R. van Valen
 • Honden Hotel

  R. van Valen

Nieuw in Soest! Een 5 sterren hondenhotelletje voor alleen kleine hondjes.

05-09-2017, 13:31 | Lezersnieuws | Renate van Valen

Omdat er zoveel vraag naar vakantieopvang en dagopvang was voor kleine hondjes, hebben wij vanaf Maart dit jaar een gezellig kleinschalig 5 sterren hondenhotelletje geopend bij ons aan huis.

Baasjes vinden het toch vaak moeilijk om hun kleine hondje naar een groot pension of opvang te brengen.

Er verblijven hier maximaal 5 hondjes tegelijk zodat wij ze onze volle aandacht kunnen geven. Onze logeetjes zijn kleine hondjes zoals chihuahua's, Yorkshire Terriërs, Maltesertjes, Pomeriaantjes, teckeltjes, Shih-tzu's, Westie's.......... zowel jong als oud.

De hondjes verblijven hier niet in hokken maar gewoon bij ons in huis in hun eigen mandjes.

Wij hebben een volledig omheinde veilige tuin waar heerlijk gespeeld kan worden.

SOEST staat natuurlijk bekend om de prachtige wandel en natuurgebieden. Dus mochten de hondjes graag rennen en ravotten in het bos, of maken ze liever een rustig wandelingetje of wellicht is het gasthondje geen wandelaar en doet het liever een plasje en een poepje in de tuin.

Bij ons is alles mogelijk!

De baasjes mogen alles meebrengen voor hun lieveling wat ze willen. In huis zullen wij een veilig en rustig plekje creëren zodat het hondje zich hier snel helemaal thuis zal voelen. Slaapt het hondje bij het baasje thuis op de bank dan mag dat bij ons natuurlijk ook. Wij passen het dagritme aan naar wat het hondje gewend is.

Natuurlijk ontvangen de baasje van ons regelmatig leuke foto's en filmpjes zodat ze precies kunnen zien hoe het gaat en ze rustig vakantie kunnen vieren of werken.

Tot ziens bij ons!