• Gehele koor

    Anya Loeve

Kom onder de douche vandaan

16-04-2018, 12:44 | Lezersnieuws | rieko

Kom onder die douche vandaan!

We dagen je uit om eens ergens anders dan onder de douche te zingen! Chorus Line zoekt nieuwe zangers (m/v) en nodigt jou uit voor een Sing-a-long. Op donderdag 17 en 24 mei zing je vrijblijvend samen met ons enkele nieuwe nummers. Iedereen begint vanaf nul en zit dus in hetzelfde schuitje. Met onze kersverse nieuwe dirigent Johan van der Zwet gaan we vol enthousiasme en energie op weg naar een nieuwe voorstelling. En misschien ben jij daarbij? Wees welkom op beide avonden en ervaar hoe heerlijk het kan zijn om ook buiten de douche te zingen!

Chorus Line staat inmiddels bekend om haar 2-jaarlijkse voorstellingen. Telkens met een ander thema. Bedacht en gerealiseerd vanuit ons koor, onze leden, onder de creatieve leiding van onze dirigent. In 2015 hebben we de voorstelling Narcissus neergezet in de Speeldoos in Baarn en in 2017 de voorstelling One World in de Veerensmederij in Amersfoort.

Sinds april van dit jaar is Johan van der Zwet onze nieuwe creatief leider. Hij is als dirigent, voorstellingsleider, muziekdocent, zangdocent en muzikaal leider betrokken geweest bij diverse spraakmakende producties.

Hopelijk is je nieuwsgierigheid gewekt! Kijk gerust op onze site: www.chorus-line.nl waar je meer informatie vindt, ook van eerdere voorstellingen, en waar je je  kunt aanmelden voor 17 en/of 24 mei. 

Kom onder de douche vandaan en zing 2x vrijblijvend (en gratis) met ons mee!

We zien je graag 17 en/of 24 mei, van 20.00-22.00 uur in Artishock.

Tijden zijn inclusief een koffie-/theepauze en na afloop drinken we gezellig nog een drankje aan de bar.

Tot dan!