• Annemarie Jung

    Robert van der Ree

Javier, Jörgen, Angela en Nijntje in Theater Idea

09-05-2018, 15:45 | Lezersnieuws | Aangeleverd website

 

Theater Idea start met een nieuw theaterseizoen vol verrassingen. Magie, hilarisch cabaret, toneel, een ladiesnigt en rockende ritmes staan komend seizoen op het programma. De kaartverkoop start op woensdag 16 mei om 10.00 uur.

Veel bekende cabaretiers komen weer naar Theater Idea! Javier Guzman opent het theaterseizoen en Purper, Henry van Loon, Jörgen Rayman en Niet Schieten+ staan ook allemaal op het podium. Ook Peter Faber, Leon van der Zanden,  Alex Ploeg, Cabaretpoel, Daniëlle Schel en Annemarie Jung zorgen ervoor dat Soest weer veel kan lachen dit jaar.

 

Theater Idea zal dit jaar ook swingen van de electronische beats, rockende ritmes en indiepop van Project Bongo, de band die een paar jaar geleden de Utrecht Pop Prijs in de wacht sleepte.  De mentalist Timon Krause zorgt met zijn twee vrienden voor een verrassende,

magische en vermakende mix van muziek, magie en mysterie. Tim Knol laat je genieten van werk van zijn nieuwe album en vertelt prachtige verhalen bij de muziek.

 

Mathilde Santing, Angela Groothuizen, Joris Linssen & Caramba, Eric Vloeimans en Juan Pablo Dobal en Gerald Alderliefste zorgen voor een onvergetelijke muzikale avond.

 

Bijzondere theatervoorstellingen staan op het programma zoals The Mountaintop, over Martin Luther King, Marjan Berk met Jelke Smit en Trio Particolare, met Peter Lusse.

 

Kinderhelden weten Theater Idea dit jaar ook te vinden, zo komen Nijntje, Dikkie Dik, een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft en de bewoners van Het Muizenhuis naar Theater Idea.

 

Net voor moederdag 2019 is er de allereerste Idea Ladiesnight. We ontvangen iedereen met bubbels. De cabaret voorstelling 'Mama’s aan de Poort' zorgt voor een feest van herkenning. Daarna kunnen de voetjes van de vloer! Een fantastische avond uit met vriendinnen, moeder of zus(sen).

 

De voorverkoop start met de voordeelpakketten Lach & Geniet,  Cultureel & Verrassend, Hip & Happening en het Keuzemenu.