• Entree Thermen Soesterberg

    PasfotoSoest

Gratis naar Thermen Soesterberg met de Knollenbon

30-03-2018, 15:45 | Lezersnieuws |

Primera en Thermen Soesterberg vieren feest, Thermen met het leukste uitje van Utrecht, Primera met de leukste cadeaubon van Soest.

De Knollenbon is de meest verkochte cadeaubon van Soest geworden. Omdat te vieren is er unieke samenwerking ontstaan tussen Primera en Thermen Soesterberg.

Koop je nu een Knollenbon Culinair (te besteden bij 14 restaurants) of de Knollenbon Gift& More (te besteden bij 30 Soester winkels) ontvang je direct een voucher voor een Gratis avond entree bij Thermen Soesterberg twv. 22.50

Ronald de Beer van Primera en David Hartjes van Thermen herhalen de succesvolle actie van vorig jaar graag. Primera heeft de leukste cadeaubon, (natuurlijk ook te besteden bij Thermen), en hiermee combineren we onze bekendheid graag.

De klanten van Primera zijn onze gasten, lekker shoppen en daarna een avondje wellness, prima toch!

Vorig jaar maakte ontzettend veel klanten gebruik van deze actie, toe werd er nog volop gewerkt aan de sauna, nu is alles spik en span en nu dus ook bekroond tot leukste uitje.

De Knollenbon deelt zijn succes, steeds meer klanten ontdekken het gemak van deze cadeaubon. Een Knollenbon wordt altijd feestelijk in folie met confetti en slingers ingepakt, voordat deze opweg gaat naar een feestje.

 

Knollenbon exclusief te koop bij

Primera Zuid

Zuidpromenade 1

Winkelcentrum Soest-Zuid

&

Primera Overhees

Tamboerijn 7

Winkelcentrum Overhees

 

Voor bedrijven en instellingen kunnen wij een gecombineerde gepersonaliseerde Knollenbon leveren, meer informatie hierover in de filialen verkrijgbaar.