• Spelmoment tussen de teams van SO Soest en Only Friends

    Gerda Groen
  • Topscheids Kevin Blom floot de finale

    Gerda Groen
  • Het Bentinck Fonds was een van de sponsor van dit jaarlijkse evenement

    Gerda Groen

Geslaagd Bram Bartels Toernooi

17-06-2019, 14:08 | Lezersnieuws | Peter

SOEST- Het begin van de dag was nog wat onstuimig en regenachtig, maar op het moment dat Wilfred Genee de microfoon ter hand nam ging het wolkendek open. Onder prima omstandigheden werd zaterdag de elfde aflevering van het Bram Bartels Toernooi gespeeld. Teams uit alle windstreken streden om de bokalen en om de eer. 

Het thema was Hollywood. Dus dat betekende Gouden Jasjes, cheerleaders en opvallende auto's langs de drukbevolkte velden. 

Wilfred Genee zorgde voor enthousiasme bij de deelnemers. Dat weet hij elk jaar op hilarische en originele wijze te verzorgen. Gert Kruys hield een pittige warming-up en hierna waren de voetballers aan de beurt. Ondertussen werd de sfeer hoog gehouden door de levende muziek die langs de velden met trommels en fluit ritmisch geluid ten gehore bracht. 

De finales bij zowel de jeugd als de senioren werden geleid door topscheidsrechter Kevin Blom. Hierna werden de prijzen uitgereikt.  Het was een fantastische dag die met een heerlijke barbecue en het optreden van een zanger werd afgesloten. 

De Einduitslag:

Jeugd
1. CJVV
2. Only Friends
3. DVSU J1
4. Patria
5. IJsselmeervogels
6. Kon. HFC
7. KDO
8. DVSU J2

Senioren
1. Uitgeest
2. Hercules
3. TEC
4. SO Soest
5. Only Friends
6. VVJ
7. Delta Sports
8. Woudenberg
9. VEP
10. Zeewolde
11. KDO
12. Rhelico
13. CJVV
14. DVSU
15. VRC
16. Bloemendaal