Denise Notenboom nieuwe directievoorzitter Rabobank Amersfoort Eemland

10-11-2017, 09:50 | Lezersnieuws | Erik Schouten

AMERSFOORT - Per 1 december is Denise Notenboom benoemd tot directievoorzitter van Rabobank Amersfoort Eemland. Zij neemt het stokje over van Henri Hofsteenge, die zijn loopbaan buiten de bank voortzet.

Notenboom is de huidige directeur Bedrijven bij Rabobank Amersfoort Eemland en maakt in die hoedanigheid al sinds 2012 deel uit van de directie. Samen met Dick van Rhee zal ze de nieuwe tweekoppige directie vormen van Rabobank Amersfoort Eemland. Dick van Rhee wordt de nieuwe directeur Particulieren. Hij komt per 1 januari 2018 over van Rabobank Apeldoorn, waar hij momenteel dezelfde functie bekleedt. Hij volgt daarmee Vivian Minten op, die overstapt naar ONVZ Zorgverzekeraar. De zakelijke klanten van de bank blijven het aandachtsgebied van Notenboom.

Notenboom werkt sinds 2000 bij Rabobank en bekleedde diverse posities. Zo werkte ze binnen de internationale tak van de bank en als interim manager vanuit Rabobank Nederland. Sinds 2008 is zij werkzaam bij Rabobank Amersfoort Eemland, eerst als manager Bedrijven en sinds 2012 als directeur Bedrijven. Ze is een bekend gezicht in verschillende regionale netwerken en besturen en woont met haar gezin in Baarn.

Ze neemt van Hofsteenge een meer dan solide, goed presterende bank over, zo zegt ze zelf.

'Dat is een mooi en stevig fundament voor de toekomst. Een toekomst waarin de bank nog vaker zal veranderen, omdat klanten andere dingen van ons blijven vragen. Daar blijven we continu op inspelen. Niet alleen met onze bancaire dienstverlening, maar ook met onze diep gewortelde maatschappelijke rol.' De bank maakte de afgelopen jaren grote transities door, waarbij het belang van klanten centraal stond. De ingezette lijn zal Notenboom voortzetten. 'Die klantgerichte aanpak, de verbinding met de buitenwereld, dat past mij ongelooflijk goed. Klanten vormen de rode draad in mijn carrière.'