• Pand Hilhorst Vuurwerk

    Richard van den Heuvel

De Vuurwerkwinkel Soest sinds 2018 onderdeel van: Hilhorst Vuurwerk

18-12-2018, 09:55 | Lezersnieuws | Kees

‘Nieuwe webwinkel en uitgebreide collectie vuurwerk aan het Weteringpad’

De vuurwerkhandel in het pand van Auto Hilhorst aan het Weteringpad 76 (achter Karwei), heeft sinds dit jaar De Vuurwerkwinkel Soest overgenomen. Beide bedrijven gaan verder onder: Hilhorst Vuurwerk. ‘Je moet kwaliteit leveren en blijvend vernieuwen met je bedrijf!’ aldus de Soester ondernemers Kees Hilhorst en Richard van den Heuvel.

Hilhorst startte in 2003 met zijn vuurwerkbedrijf, en is inmiddels een bekende speler in Soest en omstreken. Zowel Soesters, maar ook klanten uit Soesterberg, Amersfoort, Baarn, Bilthoven, Zeist en zelfs Utrecht komen naar het Weteringpad in Soest. Richard van den Heuvel: ‘een goede bereikbaarheid, snelle service én gratis parkeren zijn vandaag de dag nodig voor continuïteit in je business.’

Naast het merk Mercurius nu dus een nog uitgebreidere collectie

Kees Hilhorst: ‘door de samenvoeging met De Vuurwerkwinkel Soest kunnen we een nog uitgebreidere collectie aanbieden.’ Naast het bekende vuurwerk van Mercurius verkopen we nu dus ook de collectie van De Vuurwerkwinkel. Bij Hilhorst Vuurwerk is jaarlijks een zeer brede collectie tot aan de laatste dag beschikbaar. ‘Het is belangrijk om een breed publiek aan te spreken met zowel de prijspakkers als exclusief siervuurwerk’ zegt Hilhorst. ‘Ook voor de kinderen zijn er speciale pakketten samengesteld, zodat deze veilig leren omgaan met vuurwerk.’ Vanzelfsprekend worden de vuurwerkbrillen voor zowel kinderen en volwassen bij een aankoop gratis meegegeven.

De onlineverkoop is nu al begonnen!

‘Online kan er nu al vuurwerk worden besteld via onze website geheel vernieuwde online webwinkel: www.devuurwerkwinkel.nl/soest’ zegt Van den Heuvel. ‘Voorverkoop: op donderdag 27 december van 11:00 tot 17:00 uur en zondag 30 december van 11.00 tot 17.00 uur, het is dan mogelijk alles uit te zoeken en apart te laten zetten. Alle bestellingen kunnen tijdens de normale verkoopdagen worden opgehaald.’ Reguliere verkoopdagen zijn vrijdag 28 december van 8.00 tot 21.00 uur, zaterdag 29 december van 8.00 tot 20.00 uur en maandag 31 december van 8.00 tot 18.00 uur.