• Aan TAFEL !

    Nicole Beets

De Tafel van Zin nu ook voor groepen

13-03-2018, 12:01 | Lezersnieuws | Nicole

Ruim drie jaar inmiddels alweer vinden inspiratiediners plaats aan de Da Costalaan in Baarn, met een vooraf aangekondigd gespreksthema. Nicole Beets organiseert deze avonden onder de naam De TAFEL van ZIN. Op basis van open inschrijving ontmoeten mensen elkaar in wisselende samenstellingen, hebben een diepgaand gesprek en genieten ondertussen van de maaltijd. Het bijzondere eraan is het feit dat het gezamenlijke eten onmiddellijk verbinding geeft, dat iedereen daardoor heel open is en deelt wat hem of haar bezig houdt.

Sinds kort dient zich een nieuwe ‘trend’ aan. Steeds vaker melden zich namelijk  groepen bekenden, die op een andere manier met elkaar een avond willen doorbrengen. Het gaat hierbij om vriendinnengroepen, boekenclubs, sportteams of groepen collega’s. Het format van een gespreksthema met diepgang zorgt ervoor dat het geen gewoon ‘borrelavondje’ blijft, maar dat men elkaar op een verrassend andere manier leert kennen.

Spreekt dit je aan en heb je een groep, waarmee je een avondje TAFEL van ZIN voor je ziet, dan ben je van harte welkom. Voor vragen of meer informatie is Nicole te bereiken via Facebook, mail: detafelvanzin@hotmail.com of mobiel op 06 – 1331 0945.

Geplande data en thema’s met open inschrijving: Donderdag 29 maart, thema: SCHAAMTE en SCHULD

Vrijdag 20 april, thema: TWIJFEL en ONZEKERHEID

De avonden duren van 18.30 tot uiterlijk 21.30 uur en kosten 30 euro pp.