• toegezongen door alle kinderen

  W Kruijt
 • tshirt met tekst

  W Kruijt
 • samen de klassen langs

  W Kruijt
 • tshirt met tekst

  W Kruijt

De Insingerschool neemt afscheid; meester Pieter en juf Hetty gaan met pensioen!

09-07-2018, 21:20 | Lezersnieuws |


Meester Pieter gaat na bijna 40 jaar werken op de Insingerschool met vervroegd pensioen en juf Hetty gaat na bijna 30 jaar werken op deze school met 'echt' pensioen. 
Juf Hetty als een echte kleuterjuf en intern begeleider. Zij heeft zich hard gemaakt om altijd oog te blijven houden voor het jonge kind in de basisschool. Het blijven spelen, de motorische ontwikkeling, het lesgeven zonder methoden, is wat Hetty belangrijk vindt in de school. Zij heeft veel veranderingen zien komen en gaan en gaat nu welverdiend genieten van haar pensioen. Oppassen op de kleinkinderen, reizen en golfen, stilzitten zal er nog echt niet bij zijn.
Meester Pieter, één van de laatste meesters, heeft de laatste jaren allerlei klussen op zich genomen. Lesgeven aan verschillende groepen, uitdaging bieden aan de kinderen die meer aan konden in de Topklas, ICT lessen verzorgen. Pieter voelde zich het prettigste als er ruimte was om kinderen zelf te laten ontdekken waar hun talenten liggen. Alle rompslomp om het lesgeven heen, administratie en je moeten verantwoorden, nam steeds meer plek in en Pieter vindt het prima om dat stukje nu in te leveren voor meer vrije tijd. Ook hij zal niet gaan stilzitten. Reizen, vissen, golfen... 
Op 8 juni hebben we al een gezellig schoolfeest gevierd. Drum4fun verzorgde die dag workshops en aan het eind van de dag was er een voorstelling voor en door kinderen, waarbij Pieter en Hetty de eregasten waren. Komende week verzorgen de klassen waarin de leerkrachten werken nog een leuk afscheid en eind van de week nemen we als team afscheid van deze kanjers.
Dank jullie wel, Hetty en Pieter, en geniet van jullie welverdiende vrije tijd!