• De top 8 D66-kandidaat raadsleden voor de komende gemeenteraadsverkiezingen

    Bram Kruit

D66 Soest-Soesterberg presenteert kandidatenlijst

09-12-2017, 09:30 | Lezersnieuws | Sandra Wasseur

SOEST D66 Soest-Soesterberg heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 bekendgemaakt. Wim Hermsen, voorzitter D66 Soest-Soesterberg: „De leden konden onlangs persoonlijk kennis maken met de kandidaten via een korte presentatie in Soest. Ook online werd campagne gevoerd met inspirerende en bevlogen oproepen en filmpjes."

De afgelopen twee weken heeft bijna vijftig procent van de Soest-Soesterbergse D66-ers gestemd en de kandidaat-raadsleden op volgorde van hun voorkeur gezet. Dat heeft geleid tot een kandidatenlijst die 8 december bij de afdelingsvergadering feestelijk is gepresenteerd.

Lijsttrekker Marcel Adriani: „De leden hebben gesproken en daarmee een uitstekend team samengesteld. Ik ben trots op een diverse lijst van kandidaten met verschillende achtergronden, ervaring en leeftijd. We hebben veel expertise en ervaring in huis en tegelijkertijd ook nieuw jong talent. Met het volste vertrouwen gaan we gezamenlijk de verkiezingsstrijd aan, op weg naar wederom meer zetels voor D66."

De volledige lijst:

1. Marcel Adriani

2. Tineke Flinterman

3. Rolf-Jan Sielcken

4. Mariëlle Bakhuizen - van Oort

5. Joost Oude Groen

6. Dennis ter Beek

7. Jaap Meijer

8. Tjerk Reijinga

9. Ab van der Hulst

10. Linda Kruit-Jansen

11. Rianne van Doorn

12. Michiel Bliekendaal

13. Marjolet van Reek

14. Wim Hermsen

15. Sandra Wasseur

16. Ted Huijboom

17. Bert Paalman

18. Angela Brouwer

19. Eef van Eimeren

20. Jelle Baak