• Lonneke van Dasler

    Diana Bekker-Beekhuijzen
  • Lonneke van Dasler

    Diana Bekker-Beekhuijzen

“Spoedcursus geluk” door Lonneke van Dasler

11-10-2018, 14:27 | Lezersnieuws | Lonneke

Lonneke van Dasler uit Soest is spreker voor het bedrijfsleven. Zij motiveert en inspireert haar publiek om na te denken over wat ze gelukkig maakt. Dit doet zij onder andere op congressen, bijeenkomsten, inspiratiedagen en relatiedagen. Tijdens de keynote speech “spoedcursus geluk” geeft Lonneke persoonlijke voorbeelden, praktische handvatten en humoristische voorbeelden. 

Na haar studie Facility Management werd Lonneke rayonmanager bij een grote facilitaire dienstverlener. Met een auto, laptop en telefoon van de zaak, een appartement en een vriend had ze alles voor elkaar. En toch kreeg zij op haar 27e een burn-out. Vanaf dat moment is Lonneke op zoek gegaan naar haar kern. “’Wat wil ik nu eigenlijk?’ was mijn grootste vraagstuk. En dat was iets waar ik blijkbaar nog niet over nagedacht had” Zegt Lonneke nu. 

Ze heeft haar passie gevonden en is nu als ondernemer begonnen met ‘Out of the Das’, net even anders en het liefst zonder stropdas! Als spreker deelt ze haar verhaal, geeft ze tips en hoopt ze de mensen om haar heen te raken. Verder geeft ze vanuit neurowetenschappelijk inzicht trainingen om verandering leuker en makkelijker te maken. En vanuit haar persoonlijke voorkeur voor humor heeft ze ook wat concepten voor teamuitjes of teambuilding op de plank liggen. 

Over haar keynote: “Lonneke heeft bij het actualiteitenseminar (de 4e dinsdag van september) van Vanbreda Risk & Benefits een zeer inspirerende keynote speech gegeven met hierin een spoedcursus geluk. Haar keynote speech heeft zij fantastisch gedaan! Wij als organisatie, maar ook de deelnemers, zijn lovend over haar geweldige manier van presenteren.” 

Lonneke is een frisse, jonge en energieke dame op het podium. Meer informatie kun je vinden op www.outofthedas.nl.