Voorlichting bibliotheek-dienst aan huis voor senioren.

18-01-2018, 14:30 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 29 januari 2018, 15:00 tot 16:00

Locatie:

Dorpsplein 18, Soesterberg
SWOS ontmoetingscentrum De Drie Eiken
Soesterberg

Wist u al dat de bibliotheek in Soesterberg ook een boekenruil-service heeft voor senioren die niet zelf kunnen komen? Voor lees-liefhebbers is dat een geweldige service. Zo kunt u toch lekker doorlezen.

De bibliotheek heeft meer te bieden dan u denkt.

Daarom komt een bibliothecaresse op maandagmiddag 29 januari in SWOS ontmoetingscentrum De Drie Eiken in Soesterberg een uurtje vertellen over alles wat zij u kunnen bieden.

Als het onmogelijk voor u is om te komen, vraagt u dan even of iemand u komt halen of samen met u wilt komen.. Of nog beter: vraag uw eigen mantelzorger om samen met u naar het ontmoetingscentrum te komen. Dan bent u beiden op de hoogte. En bent u er ook even gezellig een middagje ertussen uit! Want natuurlijk krijgt u van ons een gratis kopje koffie of thee met een koekje erbij.

De informatiemiddag begint om 15.00 uur en duurt uiterlijk tot 16.00 uur. U kunt gewoon komen, maar we horen graag van tevoren of u komt. Dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. U kunt hiervoor bellen 0346-351402. Lukt dat niet, dan bent u evengoed gewoon welkom, hoor!

SWOS seniorenontmoetingscentrum De Drie Eiken vindt u aan het Dorpsplein nummer 18.