Vacatures Ontmoetingscentrum De Klarinet

21-09-2017, 14:21 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 21 september 2017, 13:04 tot dinsdag 31 oktober 2017, 13:04

Locatie:

klarinet 39, Soest
Ontmoetingscentrum De Klarinet
Soest

Vacatures Ontmoetingscentrum De Klarinet

Magazijn- en voorraadbeheer

U bent verantwoordelijk voor de voorraden in de brede zin: dranken (fris zowel als alcoholisch), thee, suiker en koek. U zorgt dat de voorraad op peil blijft door op tijd bestellingen door te geven. U controleert de bestellingen als ze binnen zijn en richt het magazijn in. U houdt het magazijn, dat intensief gebruikt wordt, op orde. Met enige regelmaat komt daar ook enig schoonmaakwerk bij kijken. U houdt goed contact met het centrum. De voorraad wordt natuurlijk beïnvloed door tal van wisselende activiteiten die er plaatsvinden, dus houdt u ook de agenda bij. We zoeken een nauwkeurig iemand die in staat is om kratten te dragen en ervan houdt om orde te scheppen. Uw werk is niet gebonden aan bepaalde dagen.

Bar op woensdagmiddag en/of invalkracht

Heeft u tijd op de woensdagmiddag en vindt u het leuk om mensen van koffie/thee en een drankje te voorzien? Bent u gastvrij van nature en houdt u ervan om bezoekers te ontvangen, op hun gemak te stellen, informatie te geven en een praatje te maken?

Dan bent u bij ons centrum op uw plaats. We zoeken een invaller die tijdelijk kan inspringen op de woensdagmiddag en na terugkomst van de vaste vrijwilliger, invalvrijwilliger zou willen worden. Dat laatste betekent dat u gevraagd wordt voor diensten op wisselende dagen als een collega uitvalt of met vakantie is. En als u het leuk vindt, kunt u ook actief zijn bij de grotere bijeenkomsten die in De Klarinet georganiseerd worden. Werktijden bij de bar zijn van : 8.30-12.00 en 12.30-17.00.

Medewerker bingo

Op de tweede vrijdag van de maand is er een bingo. We zoeken iemand die het leuk vindt om met alle voorkomende werkzaamheden mee te werken.

Onderhoud terras

We hebben een klein terras waar veel gebruik van gemaakt wordt. We zitten te springen om iemand met groene vingers die naar eigen inzicht het terras verzorgt.

Als u belangstelling heeft, kunt u contact opnemen met:

Hanny de Wit: bereikbaar op 035-6023139 (ma t/m do 9-15.00 uur) of per email: deklarinet@swos.nl