• Stoelyoga, voor iedereen toegankelijk!

    Mark van de Reep

Stoelyoga in Gezondheidscentrum Plus

01-07-2017, 18:50 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 11 juli 2017, 15:00 tot 16:00

Locatie:

Laanstraat 4, Soest
Gezondheidscentrum Plus
Soest

Vanaf dinsdag 11 juli start ik bij Gezondheidscentrum Plus, Laanstraat 4 in Soest met de 1e les Stoelyoga van 15.00 - 16.00 uur.

Een Stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Dat kan op een bureaustoel, leunstoel, vliegtuigstoel of rolstoel. Het maakt niet uit!

Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Dus ook uitstekend geschikt voor senioren en mensen die herstellend zijn van een ziekbed of blessure.

Een yogales is erop gericht spieren en gewrichten soepeler te maken. Je leert spanning los te laten en je concentratie en motoriek te verbeteren. Tijdens de lessen staat het respecteren van je eigen mogelijkheden centraal en leer je creatief om te gaan met eventuele beperkingen.

Ontspannen en genieten staan voorop en belangrijk om te onthouden: al zijn de bewegingen nog zo klein, je lichamelijke en geestelijke gezondheid zal vooruit gaan bij regelmatige beoefening.

Een Stoelyogales bestaat meestal uit ontspannings- en ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen, versterkende oefeningen, lichaamshoudingen, concentratietechnieken en meditatie.

Meld jezelf of ander geïnteresseerden nu aan voor een gratis proefles of meer informatie via: info@senso2assist.nl

Senso2Assist heeft samen met Stoelyoga Nederland als missie om mensen te helpen hun geestelijke en lichamelijke conditie te verbeteren, met als uitgangspunt dat het één niet zonder het ander kan. Stoelyoga is samen met Yin Yoga dé laagdrempelige manier om deze missie te bereiken.