• Opbouw rommelmarkt

    Mieke Veken

Sinterklaas komt op bezoek in SWOS OC De Drie Eiken.

17-11-2017, 12:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 9 december 2017, 10:00 tot 14:00

Locatie:

Dorpsplein 18, Soesterberg
s
Soesterberg

Sinterklaas heeft de senioren in Soesterberg laten weten dat hij ook dit jaar weer op bezoek komt, samen met zijn Pieten! Wij verwachten hem op vrijdag 1 december rond 15.30 uur in SWOS OC De Drie Eiken; u bent welkom vanaf 15.00 uur.

Deze 60+ Sintmiddag is gezellig voor alle ouderen die nog een keer jong willen zijn en ook wel weer eens door de Sint op het matje willen worden geroepen. Of verwend natuurlijk…je weet maar nooit. Om het nog leuker te maken, zijn ook de (klein)kinderen (t/m ongeveer 6 jaar) van harte welkom. Tijdens deze middag kunnen er, onder het genot van warme chocolademelk met speculaas, ook spelletjes gedaan worden. De sjoelbakken staan klaar en er klinken sinterklaasliedjes. Voor de kinderen is er een knutseltafel, waar ook oma en opa mogen mee-knutselen. En natuurlijk zijn er pepernoten!!

Deelname aan deze middag is gratis, alleen drankjes zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenkomen lopen. De zaal zal uiterlijk om 16.30 uur weer gesloten worden. De Sint kijkt ernaar uit om junior en senior weer eens een leuke middag te bezorgen!