Scrabble wedstrijd, georganiseerd door de SLAS, in de bibliotheek van Idea.

03-01-2018, 11:51 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 14 januari 2018, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Willaertstraat 49, Soest
Idea bibliotheek
Soest

Kom scrabbelen bij de nieuwjaarsbijeenkomst van de SLAS

Boeken, gedichten, teksten, woorden, letters. Het gaat allemaal om de letters, die geven betekenis aan onze opgeschreven gedachten. Het goochelen met letters om tot woorden te komen wordt al jaren bedreven met het bordspel SCRABBLE.

Eenieder die nu al bezig is met WORDFEUD via het web of SCRABBLE op het letterbord kan zijn krachten meten met an-dere SLAS-scrabbelaars op zondagmiddag 14 januari 2018 in de bibliotheek van Idea Soest.

Aanvang 14.00 uur, ontvangst met koffie/thee.

In de bibliotheek vinden we voldoende scrabble borden om in groepjes van twee aan het werk te gaan. De spelleider draait zeven letters en de deelnemers kiezen dezelfde letters uit hun voorraad. Met die letters moet het team in drie minuten in goed onderling overleg een goed en duur woord zoeken en op een briefje invullen. De briefjes worden opgehaald en het resultaat per team in een computer ingevoerd (de score).

De computer heeft zelf dan al het best haalbare bepaald. De meeste teams hebben een iets lagere score. En, natuurlijk looft de SLAS een mooie prijs uit voor het beste team. In twee ronden en in groepjes van twee gaan we aan het werk.

Meedoen? Aanmelden kan als team of als individuele deelnemer via Theaterkassa Idea 035 6095829 of online:

www.ideacultuur.nl of www.slas-soest.nl