• Franca Treur

    Anneleen Louwens

Ontmoeting met Franca Treur

14-02-2018, 11:30 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 14 maart 2018, 20:15 tot 22:15

Locatie:

Willaertstraat 49, Soest
Idea, theater
Soest

Op woensdag 14 maart 2018 is Franca Treur 's avonds te gast bij de SLAS om haar nieuwe roman Hoor nu mijn stem te bespreken. Het eerste optreden van deze auteur in Soest dateert al weer van drie jaar geleden. Toen ging ze met lezers in gesprek ter gelegenheid van de vertoning van de verfilming van haar debuutroman Dorsvloer vol confetti. Diegenen onder ons die dat meegemaakt hebben, weten dat haar komst garant staat voor een onvergetelijke en interactieve ontmoeting.

Dit voorjaar biedt de SLAS ter gelegenheid van de boekenweek literatuurliefhebbers de kans om (hernieuwd) kennis te maken met deze jonge en getalenteerde schrijfster.

Naast romans schrijft Treur ook verhalen en essays over uiteenlopende onderwerpen.

In Hoor nu mijn stem neemt ze ons weer mee naar de gereformeerde wereld waarin zij is opgegroeid. Een wereld die de achtergrond vormt voor een zoektocht vol persoonlijke dilemma's en die de schrijfster ook voor buitenstaanders door bijzonder rake typeringen tot leven weet te wekken. Geen wonder dat lovende recensies weer haar deel zijn en dat haar publieksoptredens een groot succes zijn.

Kaartverkoop en reserveren: theaterkassa Idea, 035-6095829 of online: www.ideacultuur.nl of www.slas-soest.nl

Toegang: €12,50 / €10,00 Slas-vrienden en bibliotheekleden Idea.