• Spreekuur "verhuizen" in Uw Gemakshuis

    A.Slegtenhorst

Inloop spreekuur "verhuizen" voor iedereen uit Soest en omgeving

22-01-2018, 19:50 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 23 januari 2018, 16:00 tot dinsdag 18 december 2018, 19:18

Locatie:

Koninginnelaan 6, Soest
Het Gemakshuis, Koninginnelaan 6, Soest
Soest

Wekelijks inloopspreekuur op de dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 voor mensen die genoodzaakt zijn om te verhuizen, of dat zelf graag willen en wel wat hulp kunnen gebruiken

Bij een verhuizing komt nogal wat kijken, neem alleen al de keuze van een verhuisbedrijf of het regelen van adreswijzigingen. Misschien wilt u ook wel spullen opruimen maar ziet u door de bomen het bos niet meer.

De verhuisregisseurs van Puzzletree zijn op dinsdagmiddag aanwezig om u te helpen met hints en tips. Zij denken met u mee en zetten voor u de mogelijkheden op een rij.

Wist u bijvoorbeeld dat u in uitzonderlijke situaties een beroep kunt doen op een stichting die u kosteloos kan helpen met verhuizen ?

Onder het genot van een kopje koffie nemen wij uw vragen rustig met u door.

Uw Gemakshuis is een plek waar u ons, onze partners en elkaar kunt ontmoeten en biedt een ontzorg service op vele vlakken. Een plek waar u informatie kunt halen over diverse gemaksdiensten en producten. Waarmee kunnen we ú van dienst zijn? Een steuntje in de rug? Een luisterend oor voor uw verhaal? Samen gaan we na hoe we het leven en wonen voor u gemakkelijker en daarmee plezieriger kunnen maken.