• Poster rommelmarkt KDC de Blauwe Vogel, 16 september 2017

    Ilse van Kralingen

Gezellige rommelmarkt ten bate van gehandicapte kinderen De Blauwe Vogel

30-07-2017, 18:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 september 2017, 09:00 tot 16:00

Locatie:

Bosstraat 77, Soest
Kinderdagcentrum De Blauwe Vogel, Amerpoort,
Soest

Op zaterdag 16 september a.s. "rommelt" het in Soest! Maar wel op een heel gezellige manier! Van 09.00u -16.00u wordt er een rommelmarkt/ braderie gehouden op het terrein van K.D.C. de Blauwe Vogel ( het grote blauwe gebouw aan de Bosstraat 77 ). De Blauwe Vogel is een dagcentrum van Amerpoort, waar kinderen met ernstig meervoudige beperkingen stimulerende dagbesteding en therapie krijgen.

Komt u ook struinen tussen de kraampjes met spullen? Wie weet vindt u er iets leuks van uw gading!

En dat is nog niet alles; er is ook een loterij met geweldige prijzen ( met dank aan de plaatselijke middenstand en andere gulle gevers!). En wat zijn we blij met onze buren van scouting Don Bosco en manege El Dorado; zij zullen die dag aanwezig zijn met een leuke activiteit. Er zijn spelletjes, en ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Dat wilt u toch zeker niet missen!?

De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan de gehandicapte kinderen van de Blauwe Vogel. Zij hebben een wens om, net als andere kinderen, een keer met het hele dagverblijf op SCHOOLREIS te gaan. Dat kost echter het nodige, o.a.vanwege aangepast vervoer, aanpassingen ter plekke en voldoende begeleiding. De ideeën zijn er, maar er is nog veel geld nodig. Helpt u mee, door deze dag gezellig langs te komen?!

Of heeft u (goed verkoopbare) spullen in te brengen? Dat kan vanaf ma 4 september a.s.

Volg onze Facebookpagina "kinderdagcentrum Blauwe Vogel " voor inleverdata en - tijden en meer informatie over wat u zoal in kunt brengen. Of mail uw vraag naar ouderraadblauwevogel@gmail.com

Meer over het dagverblijf, de bijzondere groep kinderen en hun "schoolreis-wens" leest u ook in een artikel in de Soester Courant van 2 augustus.

Heel graag tot ziens op 16 september!