• JC Jansen MTB Tocht

    Patrick Huisman

Genieten in het bos tijdens JC Jansen MTB tocht

23-11-2017, 19:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 2 december 2017, 09:00 tot 10:00

Locatie:

Industrieweg 4a, Soest
Clubhuis Tempo Soest
Soest

Zaterdag 2 december 2017 organiseert Tempo Soest al weer de tweede uit een serie vier mountainbiketochten dit winterseizoen. De JC Jansen MTB tocht brengt de deelnemers richting Lage Vuursche en Hollandse Rading. Vooraf inschrijven is mogelijk maar kan ook dezelfde ochtend tussen 9:00 en 10:00 uur in het clubhuis. U kunt kiezen uit routes van 30km en 45 km.

De toertochten zijn uit gezet op landgoederen van de Utrechtse Heuvelrug en door de bossen van midden Nederland. Met toestemming van landgoedeigenaren en de gemeente Soest. Een unieke kans om door deze gebieden te fietsen die anders niet toegankelijk zijn! De tochten zijn volledig voorzien van pijlen en linten en dus een garantie voor optimaal mountainbike plezier.

Er is voldoende mogelijkheid om uw fiets vooraf te parkeren op het parkeerterrein en achteraf af te spuiten bij de wasstraat tegenover het clubhuis. Deelname kost € 7,-. Leden van de NTFU, KNWU en VWB ontvangen "op vertoon van hun NTFU Ledenpas of KNWU licentie" € 2,00 korting. Let op een fietshelm is verplicht!